ÖZGÜR ÖZEL SADECE CHP'Yİ DEĞİL KENDİSİNİ DE DEĞİŞTİRDİ

Siyaset 16.04.2024 - 08:55, Güncelleme: 16.04.2024 - 08:55
 

ÖZGÜR ÖZEL SADECE CHP'Yİ DEĞİL KENDİSİNİ DE DEĞİŞTİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Seçimden sonra ses teli ve göz ameliyatı olan, ardından gözlük takmamaya başlayan Özgür Özel; şimdi de saçını boyadı. Özgür Özel'de ki bu değişimi görenler "Özgür Özel sadece CHP'yi değil, kendisini de baştan aşağı değiştirdi" dediler.. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ses tellerinin ardından gözlerinden de bir operasyon geçirdi. Özel’in sağlık durumunun iyi olup, taburcu edildiği bildirildi. 5 Nisan’da ses tellerinden operasyon geçiren ve sesini dinlendiren Özel daha sonra gözlerinden de ameliyat oldu. Gözlerinden mercek ameliyatı olan Özel’in sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi. CHP‘nin Özel’in sağlık durumu hakkındaki açıklamasında şunlar kaydedildi: “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, daha önceden planlandığı üzere 5 Nisan günü ses tellerinden bir operasyon geçirmiş, 7 ve 8 Nisan günleri ise gözlerinden mercek ameliyatı olmuştur. Ameliyatları başarıyla gerçekleşen Özel’in sağlık durumu iyi olup, taburcu edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”
KOCAELİ HABERİ

Seçimden sonra ses teli ve göz ameliyatı olan, ardından gözlük takmamaya başlayan Özgür Özel; şimdi de saçını boyadı. Özgür Özel'de ki bu değişimi görenler "Özgür Özel sadece CHP'yi değil, kendisini de baştan aşağı değiştirdi" dediler..

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ses tellerinin ardından gözlerinden de bir operasyon geçirdi. Özel’in sağlık durumunun iyi olup, taburcu edildiği bildirildi. 5 Nisan’da ses tellerinden operasyon geçiren ve sesini dinlendiren Özel daha sonra gözlerinden de ameliyat oldu.

Gözlerinden mercek ameliyatı olan Özel’in sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi. CHP‘nin Özel’in sağlık durumu hakkındaki açıklamasında şunlar kaydedildi:

“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, daha önceden planlandığı üzere 5 Nisan günü ses tellerinden bir operasyon geçirmiş, 7 ve 8 Nisan günleri ise gözlerinden mercek ameliyatı olmuştur. Ameliyatları başarıyla gerçekleşen Özel’in sağlık durumu iyi olup, taburcu edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.