NUSRET ACUR, AKŞENER İLE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ ÖNCEDEN BİLİYOR MUYDU?

Siyaset 07.06.2024 - 20:21, Güncelleme: 07.06.2024 - 20:21
 

NUSRET ACUR, AKŞENER İLE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ ÖNCEDEN BİLİYOR MUYDU?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
20 Mayıs 2024 tarihinde İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur'un da içlerinde olduğu "Rotasızlar" gezi gurubunun davet ile Amasya ve Çorum gezisine gitmiştik. Nusret Acur'un kaptanlığındaki uzun yolculuğumuzda Başkan Acur ile bol bol siyaset konuştuk.. İYİ Parti'nin geleceği ve Meral Akşener ile ilgili sohbetimizde Nusret Acur bana "Ben Meral hanımın devlet kademesinde bazı görevler alabileceğini tahmin ediyorum" dediğinde, "Meral Akşener'in gerek 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde gerekse de 31 Mart 2024 yerel seçimlerindeki kötü performansından sonra ne siyaseten bir karşılığı kalmıştır ne de kamuoyunda bir karşılığı" diye itiraz etmiştim.. Bu sohbetimizden 16 gün sonra İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe Külliyesinde görüştü. Bu görüşm, İYİ Parti’de farklı şekillerde yorumlandı. Parti tabanında rahatsızlık yaratabileceği görüşünün yanı sıra, Erdoğan’ın “yeni anayasa” için Akşener’e ihtiyaç duyduğu yorumları da yapıldı. Bir kesim ise İYİ Parti’den CHP’ye başka geçişlerin de olabileceği endişesi taşımaya devam ediyor.. Bu gelişmelerden sonra benim kafama takılan ise "Nusret Acur bu görüşmeyi önceden biliyor muydu" sorusu oldu ve hemen kendisine sordum "16 gün önce bana o yorumu yaptığınıza göre siz Erdoğan ile Akşener arasında bu görüşmenin olacağını biliyor muydunuz" diye sordum.. Nusret Acur'da bana "Böyle bir görüşmeyi önceden bilmiyordum ama böyle bir gelişmenin yaşanabvileceğini tahmin ediyordum" diye ceavp verdi...
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

20 Mayıs 2024 tarihinde İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur'un da içlerinde olduğu "Rotasızlar" gezi gurubunun davet ile Amasya ve Çorum gezisine gitmiştik. Nusret Acur'un kaptanlığındaki uzun yolculuğumuzda Başkan Acur ile bol bol siyaset konuştuk..

İYİ Parti'nin geleceği ve Meral Akşener ile ilgili sohbetimizde Nusret Acur bana "Ben Meral hanımın devlet kademesinde bazı görevler alabileceğini tahmin ediyorum" dediğinde, "Meral Akşener'in gerek 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde gerekse de 31 Mart 2024 yerel seçimlerindeki kötü performansından sonra ne siyaseten bir karşılığı kalmıştır ne de kamuoyunda bir karşılığı" diye itiraz etmiştim..

Bu sohbetimizden 16 gün sonra İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe Külliyesinde görüştü. Bu görüşm, İYİ Parti’de farklı şekillerde yorumlandı. Parti tabanında rahatsızlık yaratabileceği görüşünün yanı sıra, Erdoğan’ın “yeni anayasa” için Akşener’e ihtiyaç duyduğu yorumları da yapıldı. Bir kesim ise İYİ Parti’den CHP’ye başka geçişlerin de olabileceği endişesi taşımaya devam ediyor..

Bu gelişmelerden sonra benim kafama takılan ise "Nusret Acur bu görüşmeyi önceden biliyor muydu" sorusu oldu ve hemen kendisine sordum "16 gün önce bana o yorumu yaptığınıza göre siz Erdoğan ile Akşener arasında bu görüşmenin olacağını biliyor muydunuz" diye sordum..

Nusret Acur'da bana "Böyle bir görüşmeyi önceden bilmiyordum ama böyle bir gelişmenin yaşanabvileceğini tahmin ediyordum" diye ceavp verdi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.