NAİL ÇİLER KUKİ'YE YUVA BULDU

Siyaset 10.06.2024 - 16:15, Güncelleme: 10.06.2024 - 16:15
 

NAİL ÇİLER KUKİ'YE YUVA BULDU

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler sokakta bulduğu bir cins kediye aşılarını yaptırdıktan sonra sosyal medya sayfasından "Değerli arkadaşlar sokakta bulduğum bu yavru kedinin tüm aşılarını yaptırdık, kısırlaştırdık. Son derece uslu bu yavrunun tek ihtiyacı sevgi dolu ömürlük bir yuva. Bizim evimizin pati nüfusu kalabalık olduğu için sizlerden birinin can dostu olmasını çok arzu ederiz." sözleri paylaştı.. Nail Çiler'in bu çağrısına kulak veren bir hayvansever, Çiler'i arayarak kediyi sahiplenmek istediğini ilettikten sonra bugün kediyi teslim aldı. Nail Çiler'de o güzel anları yine sosyal medyadan "Minik yavrumuz Kuki artık emin ellerde. Kuki’ye yeni yuvasında mutluluk dolu bir hayat diliyor, duyarlı kızımız Rabia’ya evini açtığı için teşekkür ediyorum. Küçük bir adım, bir canın hayatını değiştirebilir. Sevgi Kazanacak." ifadleri ile paylaştı..     
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler sokakta bulduğu bir cins kediye aşılarını yaptırdıktan sonra sosyal medya sayfasından "Değerli arkadaşlar sokakta bulduğum bu yavru kedinin tüm aşılarını yaptırdık, kısırlaştırdık. Son derece uslu bu yavrunun tek ihtiyacı sevgi dolu ömürlük bir yuva. Bizim evimizin pati nüfusu kalabalık olduğu için sizlerden birinin can dostu olmasını çok arzu ederiz." sözleri paylaştı..

Nail Çiler'in bu çağrısına kulak veren bir hayvansever, Çiler'i arayarak kediyi sahiplenmek istediğini ilettikten sonra bugün kediyi teslim aldı. Nail Çiler'de o güzel anları yine sosyal medyadan "Minik yavrumuz Kuki artık emin ellerde. Kuki’ye yeni yuvasında mutluluk dolu bir hayat diliyor, duyarlı kızımız Rabia’ya evini açtığı için teşekkür ediyorum. Küçük bir adım, bir canın hayatını değiştirebilir. Sevgi Kazanacak." ifadleri ile paylaştı..
Bir 2 kişi ve hastane görseli olabilir
Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir
  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.