NAİL ÇİLER KILIÇDAROĞLU'NA SAHİP ÇIKTI

Siyaset 02.03.2024 - 09:50, Güncelleme: 02.03.2024 - 09:56
 

NAİL ÇİLER KILIÇDAROĞLU'NA SAHİP ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ
CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir gazeteye yaptığı değerlendirmede “Yerel seçimlerde başarısızlık olursa oturup tartışacağız. Aday belirleme süreci daha sağlıklı olabilirdi. Bu süreçte benim fikrim sorulmadı.” sözlerine X (twitter sayfasından tepki gösteren Bahar Feyzan isimli Dijital yayıncı "Hangi sıfatla? Partiyi mezhep partisi yapamadınız hevesiniz kursağınızda mı kaldı? Alevi olmayanın görev alamadığı CHP’den, inancına bakmaksızın görev alan CHP zorunuza mı gitti? Türkiye siyaset tarihinin en karanlık ve en utanmaz eski genel başkanı olarak tarihe geçme utancı da size yetmiyor anlaşılan… Türkiye’nin ve CHP’nin yakasından düşün." paylaşımında bulundu.. Bahar Feyzan'ın bu sözleri CHP içinde çok sayıda tepki aldı. CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler'de sosyal medya sayfasından gösterdiği tepkide "Önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu toplumun farklı kesimlerini bir araya getirmiş, ülkesinin refahı ve halkımızın huzuru için onurla mücadele etmiştir. Önceki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahsına yöneltilen hadsiz ve mesnetsiz sözleri kınıyorum!" diyerek Kılıçdaroğlu'na sahip çıktı..Hangi sıfatla? Partiyi mezhep partisi yapamadınız hevesiniz kursağınızda mı kaldı? Alevi olmayanın görev alamadığı CHP’den, inancına bakmaksızın görev alan CHP zorunuza mı gitti? Türkiye siyaset tarihinin en karanlık ve en utanmaz eski genel başkanı olarak tarihe geçme utancı… https://t.co/e3CNb1pUvU— Bahar Feyzan (@baharfeyzan) February 29, 2024  
KOCAELİ HABERİ

CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir gazeteye yaptığı değerlendirmede “Yerel seçimlerde başarısızlık olursa oturup tartışacağız. Aday belirleme süreci daha sağlıklı olabilirdi. Bu süreçte benim fikrim sorulmadı.” sözlerine X (twitter sayfasından tepki gösteren Bahar Feyzan isimli Dijital yayıncı "Hangi sıfatla? Partiyi mezhep partisi yapamadınız hevesiniz kursağınızda mı kaldı? Alevi olmayanın görev alamadığı CHP’den, inancına bakmaksızın görev alan CHP zorunuza mı gitti? Türkiye siyaset tarihinin en karanlık ve en utanmaz eski genel başkanı olarak tarihe geçme utancı da size yetmiyor anlaşılan… Türkiye’nin ve CHP’nin yakasından düşün." paylaşımında bulundu..

Bahar Feyzan'ın bu sözleri CHP içinde çok sayıda tepki aldı. CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler'de sosyal medya sayfasından gösterdiği tepkide "Önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu toplumun farklı kesimlerini bir araya getirmiş, ülkesinin refahı ve halkımızın huzuru için onurla mücadele etmiştir. Önceki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahsına yöneltilen hadsiz ve mesnetsiz sözleri kınıyorum!" diyerek Kılıçdaroğlu'na sahip çıktı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.