NAİL ÇİLER İYİ PARTİ GEBZE'DE UMUTLARI YEŞERTTİ

Siyaset 22.01.2024 - 16:58, Güncelleme: 22.01.2024 - 17:10
 

NAİL ÇİLER İYİ PARTİ GEBZE'DE UMUTLARI YEŞERTTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanlığı seçimlerinin iddialı isimlerinden birisi olan Nail Çiler'in, CHP Gebze Belediye Başkan adaylığından çekilmesi ile birlikte gözler İYİ Parti Gebze Belediye başkan adayı Sadık Güvenç'e çevrildi.. Başından beri CHP Gebze tabanının oylarına talip olan başkanlık seçiminin bir diğer iddialı ismi  Sadık Güvenç, CHP adayı Nail Çiler'in adaylıktan geri çekilmesi ile birlikte "seçimi kazanma şansımız daha da artmıştır" diyerek, çalışma ekipleri ile birlikte kenti dört bir yandan kuşatmaya aldı.. Sadık Güvenç'in vatandaşlar ile konuşmasında sık sık "Yılmadan, yorulmadan, var gücümüzle çalışmak için geliyoruz. Sizlerin de desteğiyle bu görevi üstlenmeye hazırız. Gebze için, Gebze'ye değer katmak için geliyoruz. Gebze’ye hak ettiği değeri kazandırmak için hiç durmadan çalışacağız." vurgusu yapması da dikkatlerden kaçmıyor..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanlığı seçimlerinin iddialı isimlerinden birisi olan Nail Çiler'in, CHP Gebze Belediye Başkan adaylığından çekilmesi ile birlikte gözler İYİ Parti Gebze Belediye başkan adayı Sadık Güvenç'e çevrildi..

Başından beri CHP Gebze tabanının oylarına talip olan başkanlık seçiminin bir diğer iddialı ismi  Sadık Güvenç, CHP adayı Nail Çiler'in adaylıktan geri çekilmesi ile birlikte "seçimi kazanma şansımız daha da artmıştır" diyerek, çalışma ekipleri ile birlikte kenti dört bir yandan kuşatmaya aldı..

Sadık Güvenç'in vatandaşlar ile konuşmasında sık sık "Yılmadan, yorulmadan, var gücümüzle çalışmak için geliyoruz. Sizlerin de desteğiyle bu görevi üstlenmeye hazırız. Gebze için, Gebze'ye değer katmak için geliyoruz. Gebze’ye hak ettiği değeri kazandırmak için hiç durmadan çalışacağız." vurgusu yapması da dikkatlerden kaçmıyor..
Bir 11 kişi görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.