NAİL ÇİLER İMAMOĞLU'NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Siyaset 12.03.2024 - 20:06, Güncelleme: 12.03.2024 - 20:06
 

NAİL ÇİLER İMAMOĞLU'NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

KOCAELİ HABERİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Tuzla'ya geldi. Tuzla'da gerçekleştirdiği ziyaret ve halkla kaynaşmanın ardından sosyal medyadan paylaşım yapan İmamoğlu "Çok güzelsin Tuzla. Metro yatırımlarından çevreye, yeşil alanlardan altyapıya, sosyal konutlardan kreşlere Tuzla’ya çok yatırım yaptık. Şimdi Eren Ali bingöl ile Tam Yol İleri diyoruz." dedi.. Gebze'de ki evinin yanısıra Tuzla'da da ikamet etmekte olan CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler bugün Ekrem İmamoğlu'nu Tuzla'da karşılayarak gezilerine eşlik etti ve o anları sosyal medyadan "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve Tuzla Belediye Başkan Adayımız Eren Ali Bingöl ile birlikte Tuzla esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Tuzla tam yol İleri diyor. Kazanacağız kazanacağız kazanacağız…" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Tuzla'ya geldi. Tuzla'da gerçekleştirdiği ziyaret ve halkla kaynaşmanın ardından sosyal medyadan paylaşım yapan İmamoğlu "Çok güzelsin Tuzla. Metro yatırımlarından çevreye, yeşil alanlardan altyapıya, sosyal konutlardan kreşlere Tuzla’ya çok yatırım yaptık. Şimdi Eren Ali bingöl ile Tam Yol İleri diyoruz." dedi..

Gebze'de ki evinin yanısıra Tuzla'da da ikamet etmekte olan CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler bugün Ekrem İmamoğlu'nu Tuzla'da karşılayarak gezilerine eşlik etti ve o anları sosyal medyadan "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve Tuzla Belediye Başkan Adayımız Eren Ali Bingöl ile birlikte Tuzla esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Tuzla tam yol İleri diyor. Kazanacağız kazanacağız kazanacağız…" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.