NAİL ÇİLER EĞİTİMDEN ELİNİ ÇEKMİYOR

Röpotajlar 11.02.2021 - 09:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

NAİL ÇİLER EĞİTİMDEN ELİNİ ÇEKMİYOR

KOCAELİ HABERİ Kendisi de aynı zamanda emekli bir matematik öğretmeni olan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in eğitime katkısı devam ediyor.. GebzeTicaret Odasi tarafından yapılan açıklamada "GTO olarak uzaktan eğitime erişemeyen öğrencilerimiz için başlattığımız "Bir Tablet de Senden" kampanyamız ile bağışlanan tabletlerimizi Gebze Kaymakamımız Mustafa Güler’in katılımıyla Çayırova, Darıca ve Dilovası’ndan sonra Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü’müze de teslim ettik…" bilgisi paylaşıldı.  

KOCAELİ HABERİ Kendisi de aynı zamanda emekli bir matematik öğretmeni olan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in eğitime katkısı devam ediyor..

GebzeTicaret Odasi tarafından yapılan açıklamada "GTO olarak uzaktan eğitime erişemeyen öğrencilerimiz için başlattığımız "Bir Tablet de Senden" kampanyamız ile bağışlanan tabletlerimizi Gebze Kaymakamımız Mustafa Güler’in katılımıyla Çayırova, Darıca ve Dilovası’ndan sonra Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü’müze de teslim ettik…" bilgisi paylaşıldı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.