Murat Kurum'dan emeklilere her ay 2.500 TL para sözü

Siyaset 26.01.2024 - 08:00, Güncelleme: 26.01.2024 - 08:00
 

Murat Kurum'dan emeklilere her ay 2.500 TL para sözü

KOCAELİ HABERİ
Murat Kurum'dan emeklilere "İstanbul kartlarınıza 2 bin 500 TL yatıracağız" sözü geldi.. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul vaatlerini açıklarken emeklilere para yardımı sözü verdi. Kurum "İhtiyaç sahibi emekliler için her ay İstanbulkartlarına 2500 lira destek ödemesi yapacağız." dedi. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısında projelerini açıkladı.  AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul vaatlerini açıklarken emeklilere müjde verdi. Kurum "İhtiyaç sahibi emekliler için her ay İstanbulkartlarına 2500 lira destek ödemesi yapacağız." ifadelerini kullandı.  EMEKLİLERE 2 BİN 500 TL DESTEK ÖDEMESİ Kurum "İhtiyaç sahibi emeklilerimiz için her ay İstanbul kartlarına 2 bin 500 TL destek ödemesi yapacağız. Biz emeklilerimizin her anında yanlarında olacağız. Madde bağımlılığı ve tedavi rehabilitasyon merkezimizi kuracağız. İstanbul kartla engelli kardeşlerimize sunacağız, engelli istihdamını zorunlu kılacak adımlarımızı atacağız." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Murat Kurum'dan emeklilere "İstanbul kartlarınıza 2 bin 500 TL yatıracağız" sözü geldi..

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul vaatlerini açıklarken emeklilere para yardımı sözü verdi. Kurum "İhtiyaç sahibi emekliler için her ay İstanbulkartlarına 2500 lira destek ödemesi yapacağız." dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısında projelerini açıkladı. 

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul vaatlerini açıklarken emeklilere müjde verdi. Kurum "İhtiyaç sahibi emekliler için her ay İstanbulkartlarına 2500 lira destek ödemesi yapacağız." ifadelerini kullandı. 

EMEKLİLERE 2 BİN 500 TL DESTEK ÖDEMESİ

Kurum "İhtiyaç sahibi emeklilerimiz için her ay İstanbul kartlarına 2 bin 500 TL destek ödemesi yapacağız. Biz emeklilerimizin her anında yanlarında olacağız. Madde bağımlılığı ve tedavi rehabilitasyon merkezimizi kuracağız. İstanbul kartla engelli kardeşlerimize sunacağız, engelli istihdamını zorunlu kılacak adımlarımızı atacağız." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.