MOBİLYACILAR DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN ÇİLER'E ZİYARET

İlçeler 25.02.2022 - 13:07, Güncelleme: 25.02.2022 - 15:50
 

MOBİLYACILAR DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN ÇİLER'E ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Batı Yakası Mobilya Üreticileri Derneği Başkanı Davut Aydoğan ve yönetim kurulu Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i ziyarete gitti. Ziyaret sırasında sektördeki gelişmeler ve gelecek projeler konuşuldu. Başkan Çiler bu ziyareti sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu: ''Yeni kurulan Kocaeli Batı Yakası Mobilya Üreticileri Derneği Başkanı Davut Aydoğan ve yönetim kurulu Odamızı ziyaret ederek, derneğin kuruluş amacını ve planladıkları çalışmaları bizlerle paylaştılar, sektör ile ilgili kendileriyle fikir alışverişinde bulunduk.''  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Batı Yakası Mobilya Üreticileri Derneği Başkanı Davut Aydoğan ve yönetim kurulu Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i ziyarete gitti. Ziyaret sırasında sektördeki gelişmeler ve gelecek projeler konuşuldu.

Başkan Çiler bu ziyareti sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu:

''Yeni kurulan Kocaeli Batı Yakası Mobilya Üreticileri Derneği Başkanı Davut Aydoğan ve yönetim kurulu Odamızı ziyaret ederek, derneğin kuruluş amacını ve planladıkları çalışmaları bizlerle paylaştılar, sektör ile ilgili kendileriyle fikir alışverişinde bulunduk.''
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.