MİLLETVEKİLLERİ DESTEK VERDİKLERİ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYINA GİTTİ

Siyaset 04.02.2024 - 11:47, Güncelleme: 04.02.2024 - 12:40
 

MİLLETVEKİLLERİ DESTEK VERDİKLERİ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYINA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli İlçe Belediye başkan adayları dün İzmit kongre merkezinde açıklandı. İzmit'te ki aday açıklama toplantısının ardından ilçe belediye başkan adayları kendi ilçelerine gittiler ve ilçelerinde karışlama ve kutlama programlarına katıldılar.. Ak Parti Kocaeli ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecinde Ak Parti Kocaeli milletvekillerinden Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün Erzurumlu hemşerisi Zinnur Büyükgöz'ün tekrar belediye başkan adayı gösterilmesine, Cemil Yaman'ın Ağrılı hemşerisi Ramazan Ömeroğlu'nun Dilovası Belediye Başkan adayı gösterilmesine ve Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun ise 2019 seçiminde de adaylığıan destek verdiği Bünyamin Çiftçi'nin tekrar Çayırova Belediye Başkan adayı gösterilmesine açık açık destek verdikleri ve taleplerini de Ak Parti Genel Merkezine ilettikleri biliniyordu.. Dedikleri oldu ve dün akşam Prof. Dr. Sadettin Hülagü Gebze'deki, Cemil Yaman Dilovası'ındaki ve Radiye Sezer Katırcıoğlu'da Çayırova'da ki kutlama programlarına iştirak ederek, destek verdikleri belediye başkan adaylarının ellerini havaya kaldırdılar.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın ise ilçe teşkilatı ile partililer arkasındaydı.. DİLOVASI HAMZA ŞAYİR VE VEYSEL TİPİOĞLU Ve tabi ki yukardaki fotoğraf kareleri akıllara, Dilovası'nda tekrar aday gösterilmeyen Ardahanlı belediye başkanı Hamza Şayir ve Kocaeli'nin Kars, Ardahan ve Iğdırlı milletvekili Veysel Tipioğlu'nun durumunu getirdi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli İlçe Belediye başkan adayları dün İzmit kongre merkezinde açıklandı. İzmit'te ki aday açıklama toplantısının ardından ilçe belediye başkan adayları kendi ilçelerine gittiler ve ilçelerinde karışlama ve kutlama programlarına katıldılar..

Ak Parti Kocaeli ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecinde Ak Parti Kocaeli milletvekillerinden Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün Erzurumlu hemşerisi Zinnur Büyükgöz'ün tekrar belediye başkan adayı gösterilmesine, Cemil Yaman'ın Ağrılı hemşerisi Ramazan Ömeroğlu'nun Dilovası Belediye Başkan adayı gösterilmesine ve Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun ise 2019 seçiminde de adaylığıan destek verdiği Bünyamin Çiftçi'nin tekrar Çayırova Belediye Başkan adayı gösterilmesine açık açık destek verdikleri ve taleplerini de Ak Parti Genel Merkezine ilettikleri biliniyordu..

Dedikleri oldu ve dün akşam Prof. Dr. Sadettin Hülagü Gebze'deki, Cemil Yaman Dilovası'ındaki ve Radiye Sezer Katırcıoğlu'da Çayırova'da ki kutlama programlarına iştirak ederek, destek verdikleri belediye başkan adaylarının ellerini havaya kaldırdılar..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın ise ilçe teşkilatı ile partililer arkasındaydı..

DİLOVASI HAMZA ŞAYİR VE VEYSEL TİPİOĞLU

Ve tabi ki yukardaki fotoğraf kareleri akıllara, Dilovası'nda tekrar aday gösterilmeyen Ardahanlı belediye başkanı Hamza Şayir ve Kocaeli'nin Kars, Ardahan ve Iğdırlı milletvekili Veysel Tipioğlu'nun durumunu getirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.