MİLLETVEKİLİ YILDIZLI SABIR İSTEDİ

Siyaset 27.01.2024 - 18:33, Güncelleme: 27.01.2024 - 18:33
 

MİLLETVEKİLİ YILDIZLI SABIR İSTEDİ

KOCAELİ HABERİ
31 Mart Yerel seçim çalışmları kapsamında CHP Kocaeli kurmayları bugün CHP Karamürsel'in aday tanıtım preogramında buluştular.. CHP Karamürsel İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık’ın aday tanıtım toplantısına CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Yıldızlı ve Nail Çiler, İl Başkanı Bülent Sarı, İl Yöneticileri,  İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, İlçe Başkanları, İlçe Yöneticileri ve partililer tarafından geniş bir katılım sağlandı. HARUN YILDIZLI SABIR İSTEDİ Harun Özgür Yıldızlı katılım sağladığı bu programı sosyal medayadn "Karamürsel kararını vermiş, Karamürsel hazır! Belediye Başkan Adayımız Ahmet Çalık için düzenlenen aday tanıtım programında Karamürsel halkının gözündeki iktidar ışığı hepimizin yüreğini ferahlattı. Sabret Karamürsel, 31 Mart'ta Bizim Ahmet ile sosyal demokrat belediyecilik kazanacak, halk kazanacak!" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart Yerel seçim çalışmları kapsamında CHP Kocaeli kurmayları bugün CHP Karamürsel'in aday tanıtım preogramında buluştular..

CHP Karamürsel İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık’ın aday tanıtım toplantısına CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Yıldızlı ve Nail Çiler, İl Başkanı Bülent Sarı, İl Yöneticileri,  İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, İlçe Başkanları, İlçe Yöneticileri ve partililer tarafından geniş bir katılım sağlandı.

HARUN YILDIZLI SABIR İSTEDİ

Harun Özgür Yıldızlı katılım sağladığı bu programı sosyal medayadn "Karamürsel kararını vermiş, Karamürsel hazır! Belediye Başkan Adayımız Ahmet Çalık için düzenlenen aday tanıtım programında Karamürsel halkının gözündeki iktidar ışığı hepimizin yüreğini ferahlattı. Sabret Karamürsel, 31 Mart'ta Bizim Ahmet ile sosyal demokrat belediyecilik kazanacak, halk kazanacak!" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.