MİLLETVEKİLİ YILDIZLI FATMA KAPLAN HÜRRİYET'E SPONSOR OLDU

Siyaset 13.03.2024 - 16:48, Güncelleme: 13.03.2024 - 16:48
 

MİLLETVEKİLİ YILDIZLI FATMA KAPLAN HÜRRİYET'E SPONSOR OLDU

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, CHP'li İzmit Belediye Başkanı ve başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet'in İzmit halkının hizmetine sunduğu 3 kap yemeğin 40 TL'ye satıldığı Kent Lokantasını ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan paylaştığı haber için, "daha geniş kesim tarafından okunsun ve bol bol reklamı olsun" diye facebook'a sponsor ücreti ödedi.. Harun Özgür Yıldızlı ile facebook arasındaki sponsor anlaşmalı haberde şu ifadeler yer alıyor; İzmit Kent Lokantası İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet tarafından İzmit halkının hizmetine sunulan Kent Lokantasını Milletvekilimiz Muhip Kanko, İlçe Başkanımız Gökhan Ercan, İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve meclis üyesi adaylarımız ile birlikte ziyaret ettik. Ekonomik krizin halkımızı oldukça derinden etkilediği böylesi bir dönemde çok kıymetli olan bu hizmet için Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki 31 Mart'tan sonra kazanacağımız tüm belediyelerde İzmit Belediyemizde olduğu gibi halkın doğrudan yararına olan bu tip hizmetler artarak devam edecektir.
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, CHP'li İzmit Belediye Başkanı ve başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet'in İzmit halkının hizmetine sunduğu 3 kap yemeğin 40 TL'ye satıldığı Kent Lokantasını ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan paylaştığı haber için, "daha geniş kesim tarafından okunsun ve bol bol reklamı olsun" diye facebook'a sponsor ücreti ödedi..

Harun Özgür Yıldızlı ile facebook arasındaki sponsor anlaşmalı haberde şu ifadeler yer alıyor;

İzmit Kent Lokantası
İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet tarafından İzmit halkının hizmetine sunulan Kent Lokantasını Milletvekilimiz Muhip Kanko, İlçe Başkanımız Gökhan Ercan, İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve meclis üyesi adaylarımız ile birlikte ziyaret ettik.

Ekonomik krizin halkımızı oldukça derinden etkilediği böylesi bir dönemde çok kıymetli olan bu hizmet için Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkür ediyorum.

İnanıyorum ki 31 Mart'tan sonra kazanacağımız tüm belediyelerde İzmit Belediyemizde olduğu gibi halkın doğrudan yararına olan bu tip hizmetler artarak devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.