MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLU'NUN ŞIKLIĞI DİKKAT ÇEKTİ

Siyaset 25.01.2024 - 00:11, Güncelleme: 25.01.2024 - 00:11
 

MİLLETVEKİLİ KATIRCIOĞLU'NUN ŞIKLIĞI DİKKAT ÇEKTİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM İnsan Hakları İnceleme Kom.Üyesi ve Çocuk Hakları Alt Kom Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu bu akşam Ankara'da katıldığı TBMM Genel Kurulu toplantsında, meclis sırasında otururken çektirdiği fotoğraf karesini sosyal medyadan "İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam ediyoruz." sözleri ile paylaştı.. Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun fotoğraf karesine yansıyan farklı giyim tarzı ve şıklığı dikkatlerden kaçmadı..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM İnsan Hakları İnceleme Kom.Üyesi ve Çocuk Hakları Alt Kom Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu bu akşam Ankara'da katıldığı TBMM Genel Kurulu toplantsında, meclis sırasında otururken çektirdiği fotoğraf karesini sosyal medyadan "İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam ediyoruz." sözleri ile paylaştı..

Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun fotoğraf karesine yansıyan farklı giyim tarzı ve şıklığı dikkatlerden kaçmadı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.