MEHMET AYDEMİR BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'Ü SAHURDA AĞIRLADI

Siyaset 27.03.2024 - 03:49, Güncelleme: 27.03.2024 - 03:56
 

MEHMET AYDEMİR BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'Ü SAHURDA AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
gebze Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Aydemir, Gebze Belediye başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye abşkanı adayı Zinnur Büyükgöz ile Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya'yı sahur yemeğinde ağırladı.. Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya o buluşmayı sosyal medyadan "Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile Kent Fırın sahibi Mehmet Aydemir Abimiz ve Hakan Aydemir kardeşimizin ev sahipliğinde sahur sofrasının bereketini birbirinden değerli genç kardeşlerimizle paylaştık. Rabbim oruçlarımızı kabul ve makbul eylesin." sözleri iel paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

gebze Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Aydemir, Gebze Belediye başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye abşkanı adayı Zinnur Büyükgöz ile Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya'yı sahur yemeğinde ağırladı..

Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya o buluşmayı sosyal medyadan "Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile Kent Fırın sahibi Mehmet Aydemir Abimiz ve Hakan Aydemir kardeşimizin ev sahipliğinde sahur sofrasının bereketini birbirinden değerli genç kardeşlerimizle paylaştık. Rabbim oruçlarımızı kabul ve makbul eylesin." sözleri iel paylaştı..
Bir 5 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.