KÜLÜNK BAŞKAN ACUR'U ÇOK DUYGULANDIRDI

Siyaset 03.04.2023 - 22:28, Güncelleme: 03.04.2023 - 22:28
 

KÜLÜNK BAŞKAN ACUR'U ÇOK DUYGULANDIRDI

KOCAELİ HABERİ
Meliha Külünk ismli vatandaş eline aldığı 1 kg çayı İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatına götürerek parti çalışmalarına manevi destek verdi.. Meliha Külünk'ün bu jestinden dolayı çok duygulanan ve mutlu olan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur o anları sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "YENİLECEKSİNİZ; AZ KALDI! Bu Mübarek Günde, İftardan Sonra Eline Bir Kilo Çay Alıp Akşamın Bu Saatinde Partiye Gelip Saha Çalışmalarına Katılan Meliha Külünk Teyzemizin Alın Teri Üzerine And Olsun ki; Yenileceksiniz… AZ KALDI…"
KOCAELİ HABERİ

Meliha Külünk ismli vatandaş eline aldığı 1 kg çayı İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatına götürerek parti çalışmalarına manevi destek verdi..

Meliha Külünk'ün bu jestinden dolayı çok duygulanan ve mutlu olan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur o anları sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

"YENİLECEKSİNİZ; AZ KALDI!
Bu Mübarek Günde, İftardan Sonra Eline Bir Kilo Çay Alıp Akşamın Bu Saatinde Partiye Gelip Saha Çalışmalarına Katılan Meliha Külünk Teyzemizin Alın Teri Üzerine And Olsun ki; Yenileceksiniz…
AZ KALDI…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.