KOTAB'DAN ALTINLAS'A ZİYARET

İlçeler 28.05.2024 - 19:41, Güncelleme: 28.05.2024 - 19:41
 

KOTAB'DAN ALTINLAS'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği (KOTAB)’nin 9 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen 2. Olağan genel kurulunda, mevcut  Başkan Bilal Cem Acar yeni dönem için tekrar başkan oldu. KOTAB Başkan yardımcısı olan Gebzeli iş insanı Türker Turizm Yönetim kurulu başkanı Yekta Türker yeni yönetimde de görev aldı..  Kocaeli’de personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı yapan firmaların 2022 yılında bir araya gelerek kurdukları Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği başkanı Cem Acar bugün ebze'ye gelerek başkan yardımcısı Yekta Türker ve yönetim kurulu üyeleri ile iş yeri ziyaretleri gerçekleştirdi.. Altınla Otomotiv Yönetim kurulu başkanı Gökhan Altıntaş kendi iş yerine de yağılan bu ziyareti şu ifadelerle paylaştı; "Bugün Kotab başkanı sevgili Acarlar Turizm- Bilal Acar ve yk üyeleri ile sektörel yenilikler ve otomotiv ve turizm taşımacılık sektöründe yapacağımız işbirlikleri ile ilgili istişarelerde bulunduk bu bağlamda sevgili Yekta Türker -Türker Turizm, Çakmak Turizm -Metin Çakmak, Raşit Arslan - Sezin Turizm, Kani Furkan Kaçar - Beker Turizm, Naim Gülhan - Özgülhan Turizm, Kadir Göksoy - Körfez Turizm ve İlker Kalkan - Başiskele Turizm’e şükranlarımı sunarım.."
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği (KOTAB)’nin 9 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen 2. Olağan genel kurulunda, mevcut  Başkan Bilal Cem Acar yeni dönem için tekrar başkan oldu. KOTAB Başkan yardımcısı olan Gebzeli iş insanı Türker Turizm Yönetim kurulu başkanı Yekta Türker yeni yönetimde de görev aldı.. 

Kocaeli’de personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı yapan firmaların 2022 yılında bir araya gelerek kurdukları Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği başkanı Cem Acar bugün ebze'ye gelerek başkan yardımcısı Yekta Türker ve yönetim kurulu üyeleri ile iş yeri ziyaretleri gerçekleştirdi..

Altınla Otomotiv Yönetim kurulu başkanı Gökhan Altıntaş kendi iş yerine de yağılan bu ziyareti şu ifadelerle paylaştı;
"Bugün Kotab başkanı sevgili Acarlar Turizm- Bilal Acar ve yk üyeleri ile sektörel yenilikler ve otomotiv ve turizm taşımacılık sektöründe yapacağımız işbirlikleri ile ilgili istişarelerde bulunduk bu bağlamda sevgili Yekta Türker -Türker Turizm, Çakmak Turizm -Metin Çakmak, Raşit Arslan - Sezin Turizm, Kani Furkan Kaçar - Beker Turizm, Naim Gülhan - Özgülhan Turizm, Kadir Göksoy - Körfez Turizm ve İlker Kalkan - Başiskele Turizm’e şükranlarımı sunarım.."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.