KOTAB YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ; Yekta Türker sektörü anlattı

Güncel 09.03.2024 - 16:54, Güncelleme: 09.03.2024 - 17:06
 

KOTAB YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ; Yekta Türker sektörü anlattı

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği (KOTAB)’nin 2. Olağan genel kurulunda Başkan Bilal Cem Acar yeni dönem için tekrar başkan oldu. KOTAB Başkan yardımcısı olan Gebzeli iş insanı Türker Turizm Yönetim kurulu başkanı Yekta Türker yeni yönetimde de görev aldı..  Kocaeli’de personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı yapan firmaların 2022 yılında bir araya gelerek kurdukları Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği ( KOTAB)’nin 2. Olağan genel kurulu, bugün Kocaeli Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. 56 firma temsilcisinin üye olduğu KOTAB’ın kongresinde mevcut Başkan Bilal Cem Acar tek aday oldu. Acarlar Turizm sahibi Bilal Cem Acar güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.. BAŞKAN ACAR TEŞEKKÜR ETTİ Dernek üyeler ve çok sayıda davetli misafir’in yer aldığı Genel kurulda konuşan Başkan Bilal Cem Acar şunları söyledi; “Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği Yönetim Kurulu başkanlığını yürütmek büyük bir onur ve sorumluluktur. Ancak, bu görevi yerine getirirken asıl önemli olan, hep birlikte hareket ederek sektörümüzü daha ileriye taşımaktır. Bizler, Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği Derneği olarak bir aile olmanın gücünü her zaman hissettik Göreve geldiğimiz günden bu yana, derneğimizi daha da ileriye taşımak ve toplu taşıma sektörümüzün daha güçlü bir konuma gelmesi için var gücümüzle çalıştık. Bugüne kadar yapılan çalışmalar, elde edilen başarılar ve deneyimlerimiz bize, önümüzdeki dönemde de aynı kararlılıkla ilerlememiz gerektiğini gösterdi. Hep birlikte şeffaf sağduyulu ve katılımcı bir süreç yürüterek, derneğimizi daha güçlü ve etkili bir konuma getireceğimize inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, bugün burada bulunan herkese teşekkür ediyor, derneğimizin geleceği için yapılan katkılardan dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum ." YEKTA TÜRKER SEKTÖRÜ ANLATTI Türker Turizm Yönetim Kurulu başkanı Yekta Türker, sektördeki mevcut durumu değerlendiren konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Günümüzde sanayiciler bizlerin meslek alanına müdahale etmeye başladı.Biz burada bu gibi konuların sektörümüz adına yarattığı olumsuzlukları duyurmak için beraber hareket etmeye çalışıyoruz. Sektörümüzü etkin bir şekilde yönetebilmek için destek bekliyoruz.Bu sorun sadece bizim olmamakla birlikte Kocaeli’nin yanı sıra Sakarya ve Yalova gibi Büyük Şehirlerin’de içinde bulunduğu bir sorundur .Bizler ciddi KDV üreten bir sektörüz. Sadece KOTAB üyelerimizin 10 binden fazla aracı aktif durumdadır.Kendi Kurumumuza destek vererek bu sorunları aşabileceğimize inanıyorum. Şu anda sorunlarla arada kalmış sıkışmış durumda başa çıkmaya çalışıyoruz. Bu değerli görevi bizlere layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyor, yeni dönemin KOTAB derneğimiz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Bilal Cem Acar Yekta Türker Kani Fürkan Kaçar Metin Çakmak İlker Kalkan Naim Gülhan Dursun Özdemir Seyhan Pilavcı Raşit Arslan Yakup Üstün Recep Kaçmaz Kadir Göksoy Önder Kara (bugünkocaeli.com)
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği (KOTAB)’nin 2. Olağan genel kurulunda Başkan Bilal Cem Acar yeni dönem için tekrar başkan oldu. KOTAB Başkan yardımcısı olan Gebzeli iş insanı Türker Turizm Yönetim kurulu başkanı Yekta Türker yeni yönetimde de görev aldı.. 

Kocaeli’de personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı yapan firmaların 2022 yılında bir araya gelerek kurdukları Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği ( KOTAB)’nin 2. Olağan genel kurulu, bugün Kocaeli Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. 56 firma temsilcisinin üye olduğu KOTAB’ın kongresinde mevcut Başkan Bilal Cem Acar tek aday oldu. Acarlar Turizm sahibi Bilal Cem Acar güven tazeleyerek yeniden başkan oldu..

BAŞKAN ACAR TEŞEKKÜR ETTİ
Dernek üyeler ve çok sayıda davetli misafir’in yer aldığı Genel kurulda konuşan Başkan Bilal Cem Acar şunları söyledi;
“Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği Yönetim Kurulu başkanlığını yürütmek büyük bir onur ve sorumluluktur. Ancak, bu görevi yerine getirirken asıl önemli olan, hep birlikte hareket ederek sektörümüzü daha ileriye taşımaktır. Bizler, Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği Derneği olarak bir aile olmanın gücünü her zaman hissettik Göreve geldiğimiz günden bu yana, derneğimizi daha da ileriye taşımak ve toplu taşıma sektörümüzün daha güçlü bir konuma gelmesi için var gücümüzle çalıştık. Bugüne kadar yapılan çalışmalar, elde edilen başarılar ve deneyimlerimiz bize, önümüzdeki dönemde de aynı kararlılıkla ilerlememiz gerektiğini gösterdi. Hep birlikte şeffaf sağduyulu ve katılımcı bir süreç yürüterek, derneğimizi daha güçlü ve etkili bir konuma getireceğimize inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, bugün burada bulunan herkese teşekkür ediyor, derneğimizin geleceği için yapılan katkılardan dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum ."

YEKTA TÜRKER SEKTÖRÜ ANLATTI
Türker Turizm Yönetim Kurulu başkanı Yekta Türker, sektördeki mevcut durumu değerlendiren konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
"Günümüzde sanayiciler bizlerin meslek alanına müdahale etmeye başladı.Biz burada bu gibi konuların sektörümüz adına yarattığı olumsuzlukları duyurmak için beraber hareket etmeye çalışıyoruz. Sektörümüzü etkin bir şekilde yönetebilmek için destek bekliyoruz.Bu sorun sadece bizim olmamakla birlikte Kocaeli’nin yanı sıra Sakarya ve Yalova gibi Büyük Şehirlerin’de içinde bulunduğu bir sorundur .Bizler ciddi KDV üreten bir sektörüz. Sadece KOTAB üyelerimizin 10 binden fazla aracı aktif durumdadır.Kendi Kurumumuza destek vererek bu sorunları aşabileceğimize inanıyorum. Şu anda sorunlarla arada kalmış sıkışmış durumda başa çıkmaya çalışıyoruz. Bu değerli görevi bizlere layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyor, yeni dönemin KOTAB derneğimiz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Bilal Cem Acar
Yekta Türker
Kani Fürkan Kaçar
Metin Çakmak
İlker Kalkan
Naim Gülhan
Dursun Özdemir
Seyhan Pilavcı
Raşit Arslan
Yakup Üstün
Recep Kaçmaz
Kadir Göksoy
Önder Kara
(bugünkocaeli.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.