Konser salonuna silahlı saldırı: 62 ölü yüzlerce yaralı

Güncel 23.03.2024 - 03:16, Güncelleme: 23.03.2024 - 03:16
 

Konser salonuna silahlı saldırı: 62 ölü yüzlerce yaralı

KOCAELİ HABERİ
Rusya’nın başkenti Moskova’da bir konser salonuna silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 62 kişi yaşamını yitirirken 115 kişi de yaralandı. Rusya'nın başkenti Moskova'daki konser salonunda silahlı saldırı meydana geldi. Öte yandan Tass haber ajansı saldırının gerçekleştiği konser salonunun yakınlardaki Crocus Belediye binasında patlama yaşandığını bildirdi.  RIA Novosti haber ajansı, savaş kıyafeti giymiş en az üç kişinin silahla ateş ettiğini söyledi. Rus Federal Güvenlik Servisi’nin verdiği ilk bilgilere göre, Moskova’daki Crocus City Hall’da gerçekleşen saldırı sonucunda 62 kişi hayatını kaybetti, 115’den fazla kişi ise yaralandı. Konser salonunun yer aldığı binada yangın da çıkarken olay yerine çok sayıda güvenlik gücünün sevk edildiği bildirildi. ABD'DEN AÇIKLAMA: UKRAYNA'NIN KARIŞTIĞINA DAİR DELİL YOK Beyaz Saray, Moskova’daki saldırıyla ilgili olarak “görüntülerin korkunç” olduğuna dair bir açıklama yaptı. “­Düşüncelerimiz kurbanlarla” denilen açıklamada Moskova’daki ABD’lilerin bulundukları yerlerde kalmaları istendi. Beyaz Saray, saldırılara şu an için Ukrayna’nın karıştığına dair bir delil olmadığını ifade etti. ABD, 2 HAFTA ÖNCE UYARMIŞTI ABD, İngiltere ve birçok Batı ülkesinin yaklaşık 2 hafta önce Moskova'da olası bir terör saldırısına karşı vatandaşlarını uyardığı ortaya çıktı. Büyükelçiliklerden yapılan uyarı açıklamasında, vatandaşlarının Rusya'da düzenlenecek herhangi bir etkinliğe katılmamaları belirtildi.
KOCAELİ HABERİ

Rusya’nın başkenti Moskova’da bir konser salonuna silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 62 kişi yaşamını yitirirken 115 kişi de yaralandı.

Rusya'nın başkenti Moskova'daki konser salonunda silahlı saldırı meydana geldi. Öte yandan Tass haber ajansı saldırının gerçekleştiği konser salonunun yakınlardaki Crocus Belediye binasında patlama yaşandığını bildirdi. 

RIA Novosti haber ajansı, savaş kıyafeti giymiş en az üç kişinin silahla ateş ettiğini söyledi. Rus Federal Güvenlik Servisi’nin verdiği ilk bilgilere göre, Moskova’daki Crocus City Hall’da gerçekleşen saldırı sonucunda 62 kişi hayatını kaybetti, 115’den fazla kişi ise yaralandı. Konser salonunun yer aldığı binada yangın da çıkarken olay yerine çok sayıda güvenlik gücünün sevk edildiği bildirildi.

ABD'DEN AÇIKLAMA: UKRAYNA'NIN KARIŞTIĞINA DAİR DELİL YOK

Beyaz Saray, Moskova’daki saldırıyla ilgili olarak “görüntülerin korkunç” olduğuna dair bir açıklama yaptı. “­Düşüncelerimiz kurbanlarla” denilen açıklamada Moskova’daki ABD’lilerin bulundukları yerlerde kalmaları istendi. Beyaz Saray, saldırılara şu an için Ukrayna’nın karıştığına dair bir delil olmadığını ifade etti.

ABD, 2 HAFTA ÖNCE UYARMIŞTI
ABD, İngiltere ve birçok Batı ülkesinin yaklaşık 2 hafta önce Moskova'da olası bir terör saldırısına karşı vatandaşlarını uyardığı ortaya çıktı. Büyükelçiliklerden yapılan uyarı açıklamasında, vatandaşlarının Rusya'da düzenlenecek herhangi bir etkinliğe katılmamaları belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.