KOCAELİ'YE NİHAYET KAR GELİYOR

Güncel 28.01.2024 - 11:06, Güncelleme: 28.01.2024 - 11:06
 

KOCAELİ'YE NİHAYET KAR GELİYOR

KOCAELİ HABERİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan güncel Kocaeli hava durumu tahminlerine göre, bugün akşam saatlerinden itibaren Kocaeli genelinde kar yağışının etkili olması bekleniyor. Soğuk ve karlı havanın çarşamba gününe kadar devam etmesi öngörülürken Kocaeli 5 günlük hava durumu tahminleri ise şu şekilde... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan güncel Kocaeli hava durumu tahminlerine göre  Kocaeli'ye beklenen kar yağışı bugün geliyor. Paylaşılan verilere göre, bugün akşam itibariyle Kocaeli genelinde kar yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Bugün Kocaeli'nde hava sıcaklığı en yüksek 6 en düşük 5 derece olması öngörülüyor. Kocaeli için 28 Ocak Pazar gününden 1 Şubat Perşembe gününe kadar olan hava durumu tahmini şu şekildedir: 28 Ocak Pazar: Kar yağışlı ve soğuk bir gün bekleniyor. Sıcaklık 5°C (en düşük) ile 6°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %80 ile %94 arasında değişecek. 29 Ocak Pazartesi: Kar yağışlı ve soğuk bir gün öngörülüyor. Sıcaklık 4°C (en düşük) ile 7°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %78 ile %93 arasında kalacak. 30 Ocak Salı: Kar yağışlı ve soğuk bir gün bekleniyor. Sıcaklık 3°C (en düşük) ile 7°C (en yüksek) arasında değişecek ve nem oranı %74 ile %94 arasında olacak. 31 Ocak Çarşamba: Yağmurlu ve serin bir gün öngörülüyor. Sıcaklık 5°C (en düşük) ile 8°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %67 ile %91 arasında seyredecek. 1 Şubat Perşembe: Parçalı bulutlu ve nispeten daha ılık bir gün bekleniyor. Sıcaklık 4°C (en düşük) ile 10°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %63 ile %89 arasında kalacak. Bu tahminlere göre, Kocaeli'de soğuk ve kar yağışlı hava koşulları Pazar'dan Salı'ya kadar devam edecek. Çarşamba günü yağışlar yağmura dönüşecek ve Perşembe günü hava daha da açılacak, sıcaklıklar yükselmeye başlayacak. Nem oranları hafta boyunca yüksek seviyelerde seyredecek.
KOCAELİ HABERİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan güncel Kocaeli hava durumu tahminlerine göre, bugün akşam saatlerinden itibaren Kocaeli genelinde kar yağışının etkili olması bekleniyor. Soğuk ve karlı havanın çarşamba gününe kadar devam etmesi öngörülürken Kocaeli 5 günlük hava durumu tahminleri ise şu şekilde...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan güncel Kocaeli hava durumu tahminlerine göre  Kocaeli'ye beklenen kar yağışı bugün geliyor. Paylaşılan verilere göre, bugün akşam itibariyle Kocaeli genelinde kar yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Bugün Kocaeli'nde hava sıcaklığı en yüksek 6 en düşük 5 derece olması öngörülüyor.

Kocaeli için 28 Ocak Pazar gününden 1 Şubat Perşembe gününe kadar olan hava durumu tahmini şu şekildedir:

28 Ocak Pazar: Kar yağışlı ve soğuk bir gün bekleniyor. Sıcaklık 5°C (en düşük) ile 6°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %80 ile %94 arasında değişecek.

29 Ocak Pazartesi: Kar yağışlı ve soğuk bir gün öngörülüyor. Sıcaklık 4°C (en düşük) ile 7°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %78 ile %93 arasında kalacak.

30 Ocak Salı: Kar yağışlı ve soğuk bir gün bekleniyor. Sıcaklık 3°C (en düşük) ile 7°C (en yüksek) arasında değişecek ve nem oranı %74 ile %94 arasında olacak.

31 Ocak Çarşamba: Yağmurlu ve serin bir gün öngörülüyor. Sıcaklık 5°C (en düşük) ile 8°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %67 ile %91 arasında seyredecek.

1 Şubat Perşembe: Parçalı bulutlu ve nispeten daha ılık bir gün bekleniyor. Sıcaklık 4°C (en düşük) ile 10°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %63 ile %89 arasında kalacak.

Bu tahminlere göre, Kocaeli'de soğuk ve kar yağışlı hava koşulları Pazar'dan Salı'ya kadar devam edecek. Çarşamba günü yağışlar yağmura dönüşecek ve Perşembe günü hava daha da açılacak, sıcaklıklar yükselmeye başlayacak. Nem oranları hafta boyunca yüksek seviyelerde seyredecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.