Kocaeli'ye 30 bin araç kapasiteli otopark projesi yolda

Güncel 25.03.2024 - 08:04, Güncelleme: 25.03.2024 - 08:04
 

Kocaeli'ye 30 bin araç kapasiteli otopark projesi yolda

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli’deki otopark ihtiyacını karşılamak için Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yeni dönemde 30 bin araç kapasiteli otoparklar yapılacak. 28 BİN KAPASİTELİ OTOPARKLAR YAPILDI Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın seçim beyannamesinde yer alan projelerden biri de kentin farklı noktalarına yapılacak otoparklar. Son 5 yılda 28 bin araç kapasiteli otoparklar oluşturan ve vatandaşın kullanımına açan Büyükşehir, yeni dönemde de çalışmalarına devam edecek. YENİ DÖNEMDE TIR PARKI DA YAPILACAK Bu kapsamda Kocaeli genelinde; açık, kapalı, çok katlı ve mekanik olmak üzere yeni otoparklar yapılacak. 2024-2029 yılları arasında gerçekleşecek çalışmalarla 30 bin araç kapasiteli otoparklar ve 3 bin 500 Tır kapasiteli otoparklar inşa edilecek. Yeni otoparkların yerleri belirlenmiş durumda.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli’deki otopark ihtiyacını karşılamak için Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yeni dönemde 30 bin araç kapasiteli otoparklar yapılacak.

28 BİN KAPASİTELİ OTOPARKLAR YAPILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın seçim beyannamesinde yer alan projelerden biri de kentin farklı noktalarına yapılacak otoparklar. Son 5 yılda 28 bin araç kapasiteli otoparklar oluşturan ve vatandaşın kullanımına açan Büyükşehir, yeni dönemde de çalışmalarına devam edecek.

YENİ DÖNEMDE TIR PARKI DA YAPILACAK
Bu kapsamda Kocaeli genelinde; açık, kapalı, çok katlı ve mekanik olmak üzere yeni otoparklar yapılacak. 2024-2029 yılları arasında gerçekleşecek çalışmalarla 30 bin araç kapasiteli otoparklar ve 3 bin 500 Tır kapasiteli otoparklar inşa edilecek. Yeni otoparkların yerleri belirlenmiş durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.