Kocaelili Utku Uluslararası Tales Matematikte Finalde

Siyaset 03.04.2024 - 01:11, Güncelleme: 03.04.2024 - 01:11
 

Kocaelili Utku Uluslararası Tales Matematikte Finalde

KOCAELİ HABERİ
Uluslararası Tales Matematik Sınavında İzmit Yahya Kaptan Anadolu Lisesi finale kaldı. Matematik Öğretmeni Gürkan Karaçam’ın danışmanlığında hazırlanan İzmit Yahya Kaptan Anadolu Lisesi öğrencilerinden 10/E sınıfı öğrencisi Utku Üzmez finale kaldı.  Finale kalan öğrenci Utku Üzmez; okulumuzu temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Bu süreçte yardımlarından ve desteğinden ötürü Matematik Öğretmenim Gürkan Karaçam ‘a ayrıca tesekkür etmek istiyorum. Başlarken bizi buna inandırması benim için ayrı önemliydi. Umarım mayıs ayında finallerde de okulumuzu en iyi şekilde temsil edebilirim" dedi.   Matematik Öğretmeni Gürkan Karaçam ise "her şeyin inaç ve gayret meselesi olduğunu öğrencimizle gurur duyduğumuzu belirtmek isterim" dedi  
KOCAELİ HABERİ

Uluslararası Tales Matematik Sınavında İzmit Yahya Kaptan Anadolu Lisesi finale kaldı. Matematik Öğretmeni Gürkan Karaçam’ın danışmanlığında hazırlanan İzmit Yahya Kaptan Anadolu Lisesi öğrencilerinden 10/E sınıfı öğrencisi Utku Üzmez finale kaldı. 

Finale kalan öğrenci Utku Üzmez; okulumuzu temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Bu süreçte yardımlarından ve desteğinden ötürü Matematik Öğretmenim Gürkan Karaçam ‘a ayrıca tesekkür etmek istiyorum. Başlarken bizi buna inandırması benim için ayrı önemliydi. Umarım mayıs ayında finallerde de okulumuzu en iyi şekilde temsil edebilirim" dedi.  

Matematik Öğretmeni Gürkan Karaçam ise "her şeyin inaç ve gayret meselesi olduğunu öğrencimizle gurur duyduğumuzu belirtmek isterim" dedi
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.