KOCAELİ'DE YANGIN! Can kaybı var

Güncel 26.03.2024 - 02:47, Güncelleme: 26.03.2024 - 02:47
 

KOCAELİ'DE YANGIN! Can kaybı var

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Başiskele ilçesi Sanayi Sitesinde bulunan altı işyerinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Kocaeli İtfaiyesi ekiplerimiz tarafından müdahale edilerek söndürülen yangında bir kişi hayatuını kaybetti. Yangın haberi üzerine Başiskele'ye gelen Kocali valisi Seddar Yavuz yangınla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında "Başiskele Küçük Sanayi Sitesinde çıkan yangından altı işyeri etkilenmiş , Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi ve diğer birimler süratle olaya müdahale etmiş ve yangın söndürülmüştür. Bir kişi maalesef hayatını kaybetmiştir. Olay yerinde incelemelerde bulunduk." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Başiskele ilçesi Sanayi Sitesinde bulunan altı işyerinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Kocaeli İtfaiyesi ekiplerimiz tarafından müdahale edilerek söndürülen yangında bir kişi hayatuını kaybetti.

Yangın haberi üzerine Başiskele'ye gelen Kocali valisi Seddar Yavuz yangınla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında "Başiskele Küçük Sanayi Sitesinde çıkan yangından altı işyeri etkilenmiş , Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi ve diğer birimler süratle olaya müdahale etmiş ve yangın söndürülmüştür. Bir kişi maalesef hayatını kaybetmiştir. Olay yerinde incelemelerde bulunduk." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.