Kocaeli'de ki o olay meclis gündemine taşındı

Siyaset 03.02.2024 - 12:17, Güncelleme: 03.02.2024 - 12:17
 

Kocaeli'de ki o olay meclis gündemine taşındı

KOCAELİ HABERİ
Gergerlioğlu, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ölümle sonuçlanan iş kazasını meclis gündemine taşıdı. DEM Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, 64 yaşındaki Necla Çiftçioğlu’nun Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde geçirdiği iş kazası sonucu yaşamını yitirmesini soru önergesi vererek meclis gündemine taşıdı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çamaşırhanesinde temizlik personeli olarak çalışan Necla Çiftçioğlu, yatak örtülerini ütülediği esnada ütü makinesine sıkışarak yaşamını yitirdi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki iş güvenliğinin ne düzeyde olduğunu soran Gergerlioğlu, Necla Çiftçioğlu’nun ütü makinesine sıkışarak yaşamını yitirmesini hastanenin iş güvenliği eksikliği olarak değerlendirdi. DEM Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun    Bakan Koca’ya ilettiği sorular;                  1-   Basında yer alan iddialar doğru mudur? 2-   Eğer iddialar doğru ise ölümle sonuçlanan iş güvenliği eksikliğinin sebebi nedir? 3-   Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi iş güvenliği alanında ne sıklıkla denetleniyor? Son 3 denetlemede elde verileri paylaşabilir misiniz? 4-   Ütü için kullanılan makinelerin iş kazası risklerine karşı koruması var mıdır? Eğer varsa neden devreye girmedi? 5-   Olayla alakalı bir soruşturma başlatıldı mı? Eğer başlatıldıysa akıbeti ne durumdadır?
KOCAELİ HABERİ

Gergerlioğlu, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ölümle sonuçlanan iş kazasını meclis gündemine taşıdı.

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, 64 yaşındaki Necla Çiftçioğlu’nun Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde geçirdiği iş kazası sonucu yaşamını yitirmesini soru önergesi vererek meclis gündemine taşıdı.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çamaşırhanesinde temizlik personeli olarak çalışan Necla Çiftçioğlu, yatak örtülerini ütülediği esnada ütü makinesine sıkışarak yaşamını yitirdi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki iş güvenliğinin ne düzeyde olduğunu soran Gergerlioğlu, Necla Çiftçioğlu’nun ütü makinesine sıkışarak yaşamını yitirmesini hastanenin iş güvenliği eksikliği olarak değerlendirdi.

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun    Bakan Koca’ya ilettiği sorular;                 
1-   Basında yer alan iddialar doğru mudur?
2-   Eğer iddialar doğru ise ölümle sonuçlanan iş güvenliği eksikliğinin sebebi nedir?
3-   Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi iş güvenliği alanında ne sıklıkla denetleniyor? Son 3 denetlemede elde verileri paylaşabilir misiniz?
4-   Ütü için kullanılan makinelerin iş kazası risklerine karşı koruması var mıdır? Eğer varsa neden devreye girmedi?
5-   Olayla alakalı bir soruşturma başlatıldı mı? Eğer başlatıldıysa akıbeti ne durumdadır?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.