KOCAELİ'DE Kİ GİRESUNLULARIN MİLLETVEKİLİ ADAYI O MU?

Siyaset 09.12.2022 - 18:22, Güncelleme: 09.12.2022 - 18:22
 

KOCAELİ'DE Kİ GİRESUNLULARIN MİLLETVEKİLİ ADAYI O MU?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Merkezi olarak Gebze'de kurulan ve daha sonra Genel Merkezlerini Ankara'ya taşıyan Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Başkanı Kemal Tokmak'ın ismi Kocaeli milletvekili aday adayları arasında konuşuluyordu.. Kocaeli ve Gebze'de olduğu kadar Türkiye genelinde yaşayan Giresunlular arasında saygın bir yeri olan iş insanı Kemal Tokmak'ın adının siyaset kulislerinde sıkça konuşulmaya başlandığı bu kritik dönemde, bugün Ankara'da Cumhurbaşkanlığı külliyesi içindeki Beştepe Millet Camii'den paylaşmış olduğu fotoğraf karesi, kulislerde "Acaba külliyede adaylık için nabız mı yokladı" şeklinde merak uyandırdı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Merkezi olarak Gebze'de kurulan ve daha sonra Genel Merkezlerini Ankara'ya taşıyan Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Başkanı Kemal Tokmak'ın ismi Kocaeli milletvekili aday adayları arasında konuşuluyordu..

Kocaeli ve Gebze'de olduğu kadar Türkiye genelinde yaşayan Giresunlular arasında saygın bir yeri olan iş insanı Kemal Tokmak'ın adının siyaset kulislerinde sıkça konuşulmaya başlandığı bu kritik dönemde, bugün Ankara'da Cumhurbaşkanlığı külliyesi içindeki Beştepe Millet Camii'den paylaşmış olduğu fotoğraf karesi, kulislerde "Acaba külliyede adaylık için nabız mı yokladı" şeklinde merak uyandırdı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.