KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ YURT DIŞINA ÇIKTI

Siyaset 06.02.2024 - 06:21, Güncelleme: 06.02.2024 - 06:21
 

KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ YURT DIŞINA ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ve DEM Parti Kocaeli milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, 7 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Erken Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için Azerbaycan'a gittiler.. Harun Özgür Yıldızlı heyetteki milletvekillerinin eşleri ile birlikte katıldığı bu seyahatı sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "İki devlet, tek millet olduğumuz; dost ve kardeş ülkemiz can Azerbaycan'da 7 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Erken Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) heyeti olarak başkent Bakü'deyiz. Büyükelçiliğimiz tarafından düzenlenen resepsiyonda TÜRKPA heyetimiz ile birlikte, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) heyeti ve Türk Cumhuriyetlerinden gelen gözlemci milletvekilleri ile bir araya geldik."
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ve DEM Parti Kocaeli milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, 7 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Erken Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için Azerbaycan'a gittiler..

Harun Özgür Yıldızlı heyetteki milletvekillerinin eşleri ile birlikte katıldığı bu seyahatı sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

"İki devlet, tek millet olduğumuz; dost ve kardeş ülkemiz can Azerbaycan'da 7 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Erken Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) heyeti olarak başkent Bakü'deyiz. Büyükelçiliğimiz tarafından düzenlenen resepsiyonda TÜRKPA heyetimiz ile birlikte, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) heyeti ve Türk Cumhuriyetlerinden gelen gözlemci milletvekilleri ile bir araya geldik."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.