Kocaeli İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncel 03.04.2024 - 22:14, Güncelleme: 03.04.2024 - 22:14
 

Kocaeli İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi

KOCAELİ HABERİ
Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi. Kocaeli'de ki huzur ve güven ortamının korunması ve sürdürülmesi için düzenlenen Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi. Karamürsel Alp Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İlçe Kaymakamlarımız, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, Sahil Güvenlik Kuzey Marmara Grup Komutanı Binbaşı Ziya Can Gürsoy ve güvenlikt birimleri yetkilileri katıldı. Halkımızın güvenlik ve asayişinin sağlanması için terör örgütlerinin faaliyetleri, uyuşturucu ile mücadele, düzensiz göç, trafik, okul güvenliği, aranan şahısların yakalanması, bayram tedbirleri ve deprem gibi konuların ele alındığı toplantıda Vali Seddar Yavuz, 2024 yılında ilk üç ayında yapılan uygulamalara ilişkin istatistiki bilgileri de paylaştı. Yapılan çalışmaların tüm yönleriyle değerlendirilip koordinasyon gerektiren konular ile emniyet ve asayişin temini, muhafazasına ilişkin alınan tedbirlerin görüşülmesi, istişarelerin yapılması ile toplantı sona erdi.  
KOCAELİ HABERİ

Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi. Kocaeli'de ki huzur ve güven ortamının korunması ve sürdürülmesi için düzenlenen Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Karamürsel Alp Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İlçe Kaymakamlarımız, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, Sahil Güvenlik Kuzey Marmara Grup Komutanı Binbaşı Ziya Can Gürsoy ve güvenlikt birimleri yetkilileri katıldı.

Halkımızın güvenlik ve asayişinin sağlanması için terör örgütlerinin faaliyetleri, uyuşturucu ile mücadele, düzensiz göç, trafik, okul güvenliği, aranan şahısların yakalanması, bayram tedbirleri ve deprem gibi konuların ele alındığı toplantıda Vali Seddar Yavuz, 2024 yılında ilk üç ayında yapılan uygulamalara ilişkin istatistiki bilgileri de paylaştı.

Yapılan çalışmaların tüm yönleriyle değerlendirilip koordinasyon gerektiren konular ile emniyet ve asayişin temini, muhafazasına ilişkin alınan tedbirlerin görüşülmesi, istişarelerin yapılması ile toplantı sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.