KOCAELİ BÜYÜKAKIN İLE YOLA DEVAM DEDİ

Siyaset 31.03.2024 - 23:51, Güncelleme: 31.03.2024 - 23:51
 

KOCAELİ BÜYÜKAKIN İLE YOLA DEVAM DEDİ

KOCAELİ HABERİ
2019 seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tahir Büyükakın bir kez daha Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. 31 Mart yerel seçimlerinde Kocaeli’de ciddi bir yara alan AK Parti, Büyükşehir Belediyesi’ni bir kez daha kazandı. AK Parti tarafından yeninde Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Tahir Büyükakın, resmi olmaya sonuçlara göre seçimi kazandı. Büyükakın yüzde 45.63 oranında oy alırken, CHP’nin adayı Atasoy Bilgin ise yüzde 28.87 oyda kaldı.
KOCAELİ HABERİ

2019 seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tahir Büyükakın bir kez daha Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

31 Mart yerel seçimlerinde Kocaeli’de ciddi bir yara alan AK Parti, Büyükşehir Belediyesi’ni bir kez daha kazandı. AK Parti tarafından yeninde Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Tahir Büyükakın, resmi olmaya sonuçlara göre seçimi kazandı.

Büyükakın yüzde 45.63 oranında oy alırken, CHP’nin adayı Atasoy Bilgin ise yüzde 28.87 oyda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.