KAYMAKAM KUBİLAY'DAN BAŞKAN ŞAYİR'E ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR

İlçeler 27.02.2023 - 15:16, Güncelleme: 27.02.2023 - 15:16
 

KAYMAKAM KUBİLAY'DAN BAŞKAN ŞAYİR'E ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR

KOCAELİ HABERİ
Kahramanmaraş deprem bölgesine giderek hem Dilovası belediyesi hem de kişisel olarak depremzedelere yardım çalışmalarına katkı veren Belediye Başkanı Hamza Şayir Dilovası'na döndü.. Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay bugün düzenlenen törende Hamza şayir'e çiçek takdim ederek hem kendsine hem de o bölgede çalışmalara katılan belediye personeline teşekkürlerini dile getirdi. Başkan Şayir duygulandığı o anlar sosyal medyadan "Afet Bölgesi’nde yaptığımız çalışmalardan dolayı; Kaymakamımız sn. Dr.Metin Kubilay’ın tarafından verilen teşekkür çiçeğini, çalışma arkadaşlarımız ve tüm halkımız adına aldık. Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ederiz." sözleri ile paylaştı.. 
KOCAELİ HABERİ

Kahramanmaraş deprem bölgesine giderek hem Dilovası belediyesi hem de kişisel olarak depremzedelere yardım çalışmalarına katkı veren Belediye Başkanı Hamza Şayir Dilovası'na döndü..

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay bugün düzenlenen törende Hamza şayir'e çiçek takdim ederek hem kendsine hem de o bölgede çalışmalara katılan belediye personeline teşekkürlerini dile getirdi. Başkan Şayir duygulandığı o anlar sosyal medyadan "Afet Bölgesi’nde yaptığımız çalışmalardan dolayı; Kaymakamımız sn. Dr.Metin Kubilay’ın tarafından verilen teşekkür çiçeğini, çalışma arkadaşlarımız ve tüm halkımız adına aldık. Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ederiz." sözleri ile paylaştı.. 
Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.