İZMİTLİLERE 3 KAP YEMEK 40 TL

İlçeler 01.03.2024 - 10:12, Güncelleme: 01.03.2024 - 10:12
 

İZMİTLİLERE 3 KAP YEMEK 40 TL

KOCAELİ HABERİ
İBB Başkanı Ekrem İmmaoğlu'ndan sonra CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'te İzmnit'te hizmete soktuğu Kent lokantasında 3 kap yemeği 40 TL'den satmaya başladı.. Başkan Hürriyet bu haberi sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu; "İZMİT BELEDİYESİ KENT LOKANTASI HİZMETE BAŞLADI! ÜÇ ÇEŞİT YEMEK SADECE 40 TL! Dar gelirli vatandaşlarımız, emeklilerimiz, öğrencilerimiz ve tüm İzmitliler için hijyenik, lezzetli ve ekonomik."
KOCAELİ HABERİ

İBB Başkanı Ekrem İmmaoğlu'ndan sonra CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'te İzmnit'te hizmete soktuğu Kent lokantasında 3 kap yemeği 40 TL'den satmaya başladı..

Başkan Hürriyet bu haberi sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu;

"İZMİT BELEDİYESİ KENT LOKANTASI HİZMETE BAŞLADI! ÜÇ ÇEŞİT YEMEK SADECE 40 TL! Dar gelirli vatandaşlarımız, emeklilerimiz, öğrencilerimiz ve tüm İzmitliler için hijyenik, lezzetli ve ekonomik."

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.