İZMİT VE GEBZELİLERİN DİKKATİNE!

Güncel 23.03.2024 - 23:22, Güncelleme: 23.03.2024 - 23:22
 

İZMİT VE GEBZELİLERİN DİKKATİNE!

KOCAELİ HABERİ
Sınav Bölgelerinde Gürültüye Sebebiyet Vermeyelim Bilindiği üzere bugün tamamlanan Açık Öğretim Bahar Dönemi vize sınavları yarında aşağıda listede belirtilen okullar, GTÜ ve KOÜ yerleşkesinde saat 15.00/17.30 aralığında devam edecektir. Bahse konu saat aralıklarında özellikle listede adı geçen okullar ve Üniversitelerin yerleşkelerinde sınava giren adayların dikkatini dağıtacak şekilde gürültü yapılmaması ve klakson çalınmaması noktasında gerekli hassasiyetin gösterilmesi büyük önem arz etmektedir. Sınavlara giren bütün adaylara başarılar dileriz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ Sınav Yapılacak Merkez ve Okullar İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 28 Haziran Ortaokulu İzmit Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Atatürk Ortaokulu Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi 24 Kasım Anadolu Lisesi Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Başöğretmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İzmit Atılım Lisesi B Blok Gebze Sarkuysan Anadolu Lisesi Gebze Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gebze Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Gebze Atatürk İlkokulu Yeni Bina Gebze Anibal Anadolu Lisesi Gebze Koç Ortaokulu Gebze Ayşe Sıdıka Alişan İlkokulu Gebze Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Gebze Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Gebze Teknik Üniversitesi Yerleşkesi
KOCAELİ HABERİ

Sınav Bölgelerinde Gürültüye Sebebiyet Vermeyelim

Bilindiği üzere bugün tamamlanan Açık Öğretim Bahar Dönemi vize sınavları yarında aşağıda listede belirtilen okullar, GTÜ ve KOÜ yerleşkesinde saat 15.00/17.30 aralığında devam edecektir.

Bahse konu saat aralıklarında özellikle listede adı geçen okullar ve Üniversitelerin yerleşkelerinde sınava giren adayların dikkatini dağıtacak şekilde gürültü yapılmaması ve klakson çalınmaması noktasında gerekli hassasiyetin gösterilmesi büyük önem arz etmektedir.

Sınavlara giren bütün adaylara başarılar dileriz.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

KOCAELİ VALİLİĞİ
Sınav Yapılacak Merkez ve Okullar

İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

28 Haziran Ortaokulu

İzmit Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

Atatürk Ortaokulu

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

24 Kasım Anadolu Lisesi

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Başöğretmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İzmit Atılım Lisesi B Blok

Gebze Sarkuysan Anadolu Lisesi

Gebze Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi

Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gebze Süleyman Demirel Anadolu Lisesi

Gebze Atatürk İlkokulu Yeni Bina

Gebze Anibal Anadolu Lisesi

Gebze Koç Ortaokulu

Gebze Ayşe Sıdıka Alişan İlkokulu

Gebze Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

Gebze Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Gebze Teknik Üniversitesi Yerleşkesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.