İŞTE ÖZGÜR ÖZEL'İN TAKINTI YAPTIĞI İKİ İL

Siyaset 04.04.2024 - 10:31, Güncelleme: 04.04.2024 - 10:40
 

İŞTE ÖZGÜR ÖZEL'İN TAKINTI YAPTIĞI İKİ İL

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk Tv'de İsmail Küçükkaya'nın programında yaptığı açıklamada, Samsun ve Gaziantep konusunda takıntılı olduğunu ve bu iki ilde partsini mutlaka birinci yapacağını söyledi.. CHP'nin yeni seçim hedefleri... İsmail Küçükkaya'nın "Belki de partinizin tek başarısız olduğunuz şehir Gaziantep oldu... Adayınızın etrafında kenetlenseydiniz Gaziantep'i de kazanabilirdiniz." şeklindeki sözlerine cevap veren Özgür Özel "Gaziantep benim takıntı yaptığım iki ilden biri. Samsun ve Gaziantep... Bu iki şehirde partiyi birinci parti yapmadan bu siyaseti bırakırsam gözüm açık gider!" dedi..
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk Tv'de İsmail Küçükkaya'nın programında yaptığı açıklamada, Samsun ve Gaziantep konusunda takıntılı olduğunu ve bu iki ilde partsini mutlaka birinci yapacağını söyledi..

CHP'nin yeni seçim hedefleri...

İsmail Küçükkaya'nın "Belki de partinizin tek başarısız olduğunuz şehir Gaziantep oldu... Adayınızın etrafında kenetlenseydiniz Gaziantep'i de kazanabilirdiniz." şeklindeki sözlerine cevap veren Özgür Özel "Gaziantep benim takıntı yaptığım iki ilden biri. Samsun ve Gaziantep... Bu iki şehirde partiyi birinci parti yapmadan bu siyaseti bırakırsam gözüm açık gider!" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.