İŞTE GİRESUN'DAKİ SEL FELAKETİ SONRASI (VİDEO)

23.08.2020 - 06:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İŞTE GİRESUN'DAKİ SEL FELAKETİ SONRASI (VİDEO)

KH/CENGİZYUCAK Giresun'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Dereli, Espiye, Yağlıdere ve Bulancak ilçelerinde cadde ve sokaklar sele teslim oldu. Yol kenarındaki araçlar sel nedeniyle sürüklendi, çamur iş yerlerinin tentelerine kadar yükseldi. Dereli ilçesindeki sel felaketinin boyutları gün ışıyınca ortaya çıktı. Türk Kızılayı'ı "Giresun #Dereli ilçemizde yoğun yağışlar sebebiyle meydana gelen sel/su baskınlarından hemen sonra Erzurum ve Trabzon'daki öncü ekiplerimiz bölgeye ulaşmıştır. Gelişmeler Erzurum Bölge Afet Yönetim Merkezi tarafından takip edilmektedir." açıklaması ile sel sonrası fotoğrafları paylaştı.. Dr. İbrahim Altan twitter'dan o görüntünün videosunu "Giresun’da yaşanan sel felaketinin Dereli’deki etkisi sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ortaya çıkmaya başladı. Çamur işyerlerinin tentelerine kadar yükselmiş." açıklaması ile paylaştı..  

KH/CENGİZYUCAK Giresun'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Dereli, Espiye, Yağlıdere ve Bulancak ilçelerinde cadde ve sokaklar sele teslim oldu. Yol kenarındaki araçlar sel nedeniyle sürüklendi, çamur iş yerlerinin tentelerine kadar yükseldi. Dereli ilçesindeki sel felaketinin boyutları gün ışıyınca ortaya çıktı.

Türk Kızılayı'ı "Giresun #Dereli ilçemizde yoğun yağışlar sebebiyle meydana gelen sel/su baskınlarından hemen sonra Erzurum ve Trabzon'daki öncü ekiplerimiz bölgeye ulaşmıştır. Gelişmeler Erzurum Bölge Afet Yönetim Merkezi tarafından takip edilmektedir." açıklaması ile sel sonrası fotoğrafları paylaştı..

Dr. İbrahim Altan twitter'dan o görüntünün videosunu "Giresun’da yaşanan sel felaketinin Dereli’deki etkisi sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ortaya çıkmaya başladı. Çamur işyerlerinin tentelerine kadar yükselmiş." açıklaması ile paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.