İŞTE CHP PM'DEN KOCAELİ VE İLÇE ADAYLARI İÇİN ÇIKAN KARAR

Siyaset 26.01.2024 - 21:41, Güncelleme: 27.01.2024 - 02:00
 

İŞTE CHP PM'DEN KOCAELİ VE İLÇE ADAYLARI İÇİN ÇIKAN KARAR

KOCAELİ HABERİ
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kocaeli Büyükşehir ve kalan ilçe belediye başkan  adaylarının kimler olacağını öğrenmek için bugün gözler Ankara'da gerçekleştirilecek olan CHP Parti Meclisi toplantısına çevrilmişti. Bugünkü Parti Meclisinde Kocaeli için kçıkan kararlar şunlar; CHP Kocaeli Büyükşehir adayı olarak önerilen CHP Derince eski ilçe başkanı Atasoy Bilgin’in, Büyükşehir Belediye başkan adaylığına karar verilmedi. Büyükşehir haftaya kaldı. -Kocaeli’de yapılan ön seçimi kazanan İzmit’te Fatma Kaplan Hürriyet ve Körfez’de ise Tayfun Balıkçı’nın adaylığı kabul edildi.. -CHP Çayırova belediye başkan adayıolarak Muharrem Gökçek -Gebze Belediye başkan adayının belirlenmesi haftaya kaldı -Gölcük belediye başkan adayının belirlenmesi haftaya kaldı -Kocaeli’de Saadet Partisi ve DEM Parti ile ittifak yapılarak seçime girileceğinden dolayı Kandıra, Başiskele ve Dilovası ilçelerinde CHP aday çıkarmayacak, ittifak partilerinin adaylarına destek verecek.
KOCAELİ HABERİ

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kocaeli Büyükşehir ve kalan ilçe belediye başkan  adaylarının kimler olacağını öğrenmek için bugün gözler Ankara'da gerçekleştirilecek olan CHP Parti Meclisi toplantısına çevrilmişti.

Bugünkü Parti Meclisinde Kocaeli için kçıkan kararlar şunlar;

CHP Kocaeli Büyükşehir adayı olarak önerilen CHP Derince eski ilçe başkanı Atasoy Bilgin’in, Büyükşehir Belediye başkan adaylığına karar verilmedi. Büyükşehir haftaya kaldı.

-Kocaeli’de yapılan ön seçimi kazanan İzmit’te Fatma Kaplan Hürriyet ve Körfez’de ise Tayfun Balıkçı’nın adaylığı kabul edildi..

-CHP Çayırova belediye başkan adayıolarak Muharrem Gökçek

-Gebze Belediye başkan adayının belirlenmesi haftaya kaldı

-Gölcük belediye başkan adayının belirlenmesi haftaya kaldı

-Kocaeli’de Saadet Partisi ve DEM Parti ile ittifak yapılarak seçime girileceğinden dolayı Kandıra, Başiskele ve Dilovası ilçelerinde CHP aday çıkarmayacak, ittifak partilerinin adaylarına destek verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.