İŞTE CHP KOCAELİ'NİN EN BAŞARISIZ İLÇE ÖRGÜTLERİ VE BAŞKANLARI

Siyaset 01.04.2024 - 21:52, Güncelleme: 01.04.2024 - 21:52
 

İŞTE CHP KOCAELİ'NİN EN BAŞARISIZ İLÇE ÖRGÜTLERİ VE BAŞKANLARI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP, Kocaeli’nin İzmit, Derince ve Karamürsel olmak üzere üç ilçede seçim alırken, Darıca, Gölcük, Körfez ve Kartepe’de ise kılpayı oy farkı ile seçimi kaybederek ikinci parti olma başarısını gösterdiler.. CHP’nin Kocaeli’de en başarısız olduğu ilçeler ise Binali Eniş’in ilçe başkanlığındaki Çayırova, Alper Görgün’ün ilçe başkanlığındaki Kandıra, Uğur Falay’ın ilçe başkanlığındaki Başiskele ve Servet Turan’ın ilçe başkanlığındaki Dilovası oldu.. CHP Genel Merkezi Gebze’de ise belediye başkan adayı göstermeyerek TİP adayı Erkan Baş’a destek talebinde bulunmuştu.. CHP, Kandıra ve Çayırova’da 3, Başiskele’de 4 ve Dilovası’nda ise 5.inci sırada seçimi tamamlamıştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP, Kocaeli’nin İzmit, Derince ve Karamürsel olmak üzere üç ilçede seçim alırken, Darıca, Gölcük, Körfez ve Kartepe’de ise kılpayı oy farkı ile seçimi kaybederek ikinci parti olma başarısını gösterdiler..

CHP’nin Kocaeli’de en başarısız olduğu ilçeler ise Binali Eniş’in ilçe başkanlığındaki Çayırova, Alper Görgün’ün ilçe başkanlığındaki Kandıra, Uğur Falay’ın ilçe başkanlığındaki Başiskele ve Servet Turan’ın ilçe başkanlığındaki Dilovası oldu..

CHP Genel Merkezi Gebze’de ise belediye başkan adayı göstermeyerek TİP adayı Erkan Baş’a destek talebinde bulunmuştu..

CHP, Kandıra ve Çayırova’da 3, Başiskele’de 4 ve Dilovası’nda ise 5.inci sırada seçimi tamamlamıştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.