İŞTE BAŞKAN BIYIK'IN BAŞARISININ ARKASINDAKİ EKİP

Siyaset 03.02.2024 - 07:26, Güncelleme: 03.02.2024 - 07:33
 

İŞTE BAŞKAN BIYIK'IN BAŞARISININ ARKASINDAKİ EKİP

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2019 yerel seçimlerinde Darıca Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Bıyık, Ak Parti tarafından 2024 yerel seçimleri için de tekrar Darıca Belediye Başkan adayı gösterildi.. Muzaffer Bıyık bu başarısının arkasında eşi Havva Bıyık ve üç kızının olduğunu  sosyal medyadan "Başarılı bir erkeğin arkasında muhakkak güçlü bir kadın vardır ama, ben kızlarımla beraber +3 öndeyim. Hayırlı geceler Darıca’m… " sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2019 yerel seçimlerinde Darıca Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Bıyık, Ak Parti tarafından 2024 yerel seçimleri için de tekrar Darıca Belediye Başkan adayı gösterildi..

Muzaffer Bıyık bu başarısının arkasında eşi Havva Bıyık ve üç kızının olduğunu  sosyal medyadan "Başarılı bir erkeğin arkasında muhakkak güçlü bir kadın vardır ama, ben kızlarımla beraber +3 öndeyim. Hayırlı geceler Darıca’m… " sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.