İSTANBUL'DA YANGIN! ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR

Güncel 02.04.2024 - 17:09, Güncelleme: 02.04.2024 - 17:09
 

İSTANBUL'DA YANGIN! ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR

KOCAELİ HABERİ
İstanbul Beşiktaş'ta tadilat yapılan bir gece kulübünde iddiaya göre patlamanın ardından çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada; "Beşiktaş İlçesi Gayrettepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi üzerinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 29'a yükselmiştir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir." denildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gece kulübündeki yangınla ilgili olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan bilgi aldığı öğrenildi.
KOCAELİ HABERİ

İstanbul Beşiktaş'ta tadilat yapılan bir gece kulübünde iddiaya göre patlamanın ardından çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti.

Olayla ilgili İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada; "Beşiktaş İlçesi Gayrettepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi üzerinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 29'a yükselmiştir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir." denildi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gece kulübündeki yangınla ilgili olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan bilgi aldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.