İSTANBUL SEÇİMLERİNDE HANGİ ANKET ŞİRKETİ NE KADAR ÇUVALLADI?

Siyaset 10.06.2024 - 09:09, Güncelleme: 10.06.2024 - 09:42
 

İSTANBUL SEÇİMLERİNDE HANGİ ANKET ŞİRKETİ NE KADAR ÇUVALLADI?

KOCAELİ HABERİ
Yerel ve genel seçimler öncesinde yapılan kamuoyu ankte şirketlerinin sonuçları, seçim sonuçları ile örtüşünce "tam isabet" ve sonuçtan uzaklaştığı oranda da "çuvallamış" şeklinde değerlendirmeler yapılır.. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) sitesinde yayınlanan resmi sonuçlara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için açıklanan tüm araştırmalar içinde seçim sonucuna en çok yaklaşan Metropoll Araştırma oldu.. İŞTE ANKET ŞİRKETLERİNİN SEÇİM ÖNCESİ YAYINLADIKLARI ARAŞTIRMA VERİLERİ;  
KOCAELİ HABERİ

Yerel ve genel seçimler öncesinde yapılan kamuoyu ankte şirketlerinin sonuçları, seçim sonuçları ile örtüşünce "tam isabet" ve sonuçtan uzaklaştığı oranda da "çuvallamış" şeklinde değerlendirmeler yapılır..

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) sitesinde yayınlanan resmi sonuçlara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için açıklanan tüm araştırmalar içinde seçim sonucuna en çok yaklaşan Metropoll Araştırma oldu..

İŞTE ANKET ŞİRKETLERİNİN SEÇİM ÖNCESİ YAYINLADIKLARI ARAŞTIRMA VERİLERİ;
İSTANBUL SEÇİMLERİNDE HANGİ ANKET ŞİRKETİ NE KADAR ÇUVALLADI?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.