AK PARTİ KOCAELİ İL VE İLÇELERİN İKİNCİ ADAMLARI TOPLANDI

Siyaset 14.10.2020 - 21:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ KOCAELİ İL VE İLÇELERİN İKİNCİ ADAMLARI TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ AK Parti Kocaeli Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Dr. Şahin Talus  bugün  ilçelerdeki Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanları  ile bir toplantı gerçekleştirdi.. Kongresini tamamlayan 12 İlçede oluşan yeni yönetim kurullarında ilçe başkanından sonra gelen ve teşkilatlarda "başkandan sonraki ikinci isim" olarak bilinen ilçelerdeki Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanları ile Kocaeli Sanayi Odası tesislerinde bir toplantı gerçekleştiren Dr Şahin Talus onları tebrtik ettikten sonra önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalara hakkında istişarede bulundu.. İlçelerdeki Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanları toplantısına Gebze'den Raif Öztürk,  Darıca'dan Mevlüt Kocagöz, Çayırova'dan Paşa Ali Elmalı ve Dilovası'ndan Fevzi Karadaş katılım sağladı.., 

KOCAELİ HABERİ AK Parti Kocaeli Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Dr. Şahin Talus  bugün  ilçelerdeki Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanları  ile bir toplantı gerçekleştirdi..

Kongresini tamamlayan 12 İlçede oluşan yeni yönetim kurullarında ilçe başkanından sonra gelen ve teşkilatlarda "başkandan sonraki ikinci isim" olarak bilinen ilçelerdeki Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanları ile Kocaeli Sanayi Odası tesislerinde bir toplantı gerçekleştiren Dr Şahin Talus onları tebrtik ettikten sonra önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalara hakkında istişarede bulundu..

İlçelerdeki Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanları toplantısına Gebze'den Raif Öztürk,  Darıca'dan Mevlüt Kocagöz, Çayırova'dan Paşa Ali Elmalı ve Dilovası'ndan Fevzi Karadaş katılım sağladı.., 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.