SEZGİN BARAN KORKMAZ'IN MAL VARLIĞINA EL KONDU. O NE DEDİ?

09.10.2020 - 18:11, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SEZGİN BARAN KORKMAZ'IN MAL VARLIĞINA EL KONDU. O NE DEDİ?

Sözcü gazetesinden Hayati Arıgan'ın haberine göre SBK Holding ve Sezgin Baran Korkmaz’ın mal varlıklarına el konulduğu iddia edildi.. Haberin devamında şu ifadelere yer verildi; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz ile 13 kişinin ve bütün şirketlerinin mal varlığına el konuldu. SBK Holding yönetim kurulu başkanı Sezgin Baran Korkmaz'ın bütün mal varlığına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine 10 Sulh Hakimliğinin verdiği kararla el konuldu. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Sezgin Baran Korkmaz’ın da aralarında bulunduğu 14 kişi hakkında kara para aklama suçundan yürüttüğü soruşturma kapsamında 30 Eylül’de şirketlerinin tüm mal varlıklarına el konulması için 10 Sulh Hakimliğine talepte bulundu. Habere göre Savcılığın talebinin delil elde etmeye yönelik olduğunu belirten hakimlik, Sezgin Baran Korkmaz ve 13 kişinin tüm şirketlerinin mal varlığına el koyduğu iddia edildi.. SEZGİN BARAN KORKMAZ TWİTTER'DAN SES VERDİ Sezgin Baran Korkmaz ise mal varlıklarına el konulması haberinden sonra twitter sayfasından kendisine destek yazanlara veya eleştirenlere "Bırak keyfini çıkarsınlar:)))", "Demekki o kadar aşağılık insanda kuyruk acısı bırakmışızki kardeş şimdi hepsi tüm gücü ile saldırıyor.", "Allah büyük be abi......" ve "Çayı koyun yeniden başlıyoruz......" ve "Siz boşverin yalanı dolanı arkadaşlar biz şirketimizin başında geleceği inşa etmeye tüm gücümüzle devam ediyoruz. Büyük insanlar geleceği küçük insanlar dedikoduyu konuşur." şeklinde cevaplar verdi.. 

Sözcü gazetesinden Hayati Arıgan'ın haberine göre SBK Holding ve Sezgin Baran Korkmaz’ın mal varlıklarına el konulduğu iddia edildi..

Haberin devamında şu ifadelere yer verildi;
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz ile 13 kişinin ve bütün şirketlerinin mal varlığına el konuldu. SBK Holding yönetim kurulu başkanı Sezgin Baran Korkmaz'ın bütün mal varlığına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine 10 Sulh Hakimliğinin verdiği kararla el konuldu. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Sezgin Baran Korkmaz’ın da aralarında bulunduğu 14 kişi hakkında kara para aklama suçundan yürüttüğü soruşturma kapsamında 30 Eylül’de şirketlerinin tüm mal varlıklarına el konulması için 10 Sulh Hakimliğine talepte bulundu.

Habere göre Savcılığın talebinin delil elde etmeye yönelik olduğunu belirten hakimlik, Sezgin Baran Korkmaz ve 13 kişinin tüm şirketlerinin mal varlığına el koyduğu iddia edildi..

SEZGİN BARAN KORKMAZ TWİTTER'DAN SES VERDİ
Sezgin Baran Korkmaz ise mal varlıklarına el konulması haberinden sonra twitter sayfasından kendisine destek yazanlara veya eleştirenlere "Bırak keyfini çıkarsınlar:)))", "Demekki o kadar aşağılık insanda kuyruk acısı bırakmışızki kardeş şimdi hepsi tüm gücü ile saldırıyor.", "Allah büyük be abi......" ve "Çayı koyun yeniden başlıyoruz......" ve "Siz boşverin yalanı dolanı arkadaşlar biz şirketimizin başında geleceği inşa etmeye tüm gücümüzle devam ediyoruz. Büyük insanlar geleceği küçük insanlar dedikoduyu konuşur." şeklinde cevaplar verdi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.