GEBZE BELEDİYESİNDE GÜLER ŞAHİN GENÇAY'A İKİNCİ BAŞKANLIK

06.10.2020 - 20:14, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GEBZE BELEDİYESİNDE GÜLER ŞAHİN GENÇAY'A İKİNCİ BAŞKANLIK

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze Belediye Meclis üyesi Av. Güler Şahin Gençay, Gebze Belediyesi Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonu başkanlığından sonra yine Gebze Belediyesi bünyesinde yer alan Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Engelliler Komisyon başkanlığına da seçildi.. Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve CHP'li Meclis üyesi Av. Saide Aslan'ın da yer aldığı komisyonda başkanlığa getirilen Güler Şahin Gençay bu iki önemli görev için "Hakkımızda hayırlısı olsun. Çalışmaya ve üretmeye devam" değerlendirmesinde bulundu..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze Belediye Meclis üyesi Av. Güler Şahin Gençay, Gebze Belediyesi Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonu başkanlığından sonra yine Gebze Belediyesi bünyesinde yer alan Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Engelliler Komisyon başkanlığına da seçildi..

Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve CHP'li Meclis üyesi Av. Saide Aslan'ın da yer aldığı komisyonda başkanlığa getirilen Güler Şahin Gençay bu iki önemli görev için "Hakkımızda hayırlısı olsun. Çalışmaya ve üretmeye devam" değerlendirmesinde bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.