AK PARTİ GEBZE'DE ESKİ YÖNETİM TOPLANDI

Siyaset 30.09.2020 - 20:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ GEBZE'DE ESKİ YÖNETİM TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Ak Parti Gebze İlçe kongresinde tekrar aday gösterilmeyen eski ilçe başkanı İrfan Ayar ve yeni başkan Recep Kaya'nın yeni yönetim listesinde yer alamayan eski ilçe yönetim kurulu üyeleri bu akşam Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı İlhan Tuğrul'un yaş gününü kutlamak için toplandılar.. İlhan Tuğrul'un yaş günü toplantısına Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı İrfan Ayar, eski ilçe başkan yardımcısı Serkan Özgenç, eski ilçe başkan yardımcısı Hüseyin Karadeniz, eski ilçe yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çelikbilek ve Akif Katı ile Gebze Belediye Meclis üyesi Mehmet Dinç katılım sağladı.. Serkan Özgenç bu buluşmayı sosyal medyadan "Sevgili abimiz İlhan Tuğrul’un bugün doğum günü kendisine tüm dostlar olarak hayırlı güzel ömürler diliyoruz. İyiki doğdun iyi ki varsın abi..." mesajı ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Ak Parti Gebze İlçe kongresinde tekrar aday gösterilmeyen eski ilçe başkanı İrfan Ayar ve yeni başkan Recep Kaya'nın yeni yönetim listesinde yer alamayan eski ilçe yönetim kurulu üyeleri bu akşam Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı İlhan Tuğrul'un yaş gününü kutlamak için toplandılar..

İlhan Tuğrul'un yaş günü toplantısına Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı İrfan Ayar, eski ilçe başkan yardımcısı Serkan Özgenç, eski ilçe başkan yardımcısı Hüseyin Karadeniz, eski ilçe yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çelikbilek ve Akif Katı ile Gebze Belediye Meclis üyesi Mehmet Dinç katılım sağladı..

Serkan Özgenç bu buluşmayı sosyal medyadan "Sevgili abimiz İlhan Tuğrul’un bugün doğum günü kendisine tüm dostlar olarak hayırlı güzel ömürler diliyoruz. İyiki doğdun iyi ki varsın abi..." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.