İŞTE VEKİL ZEYBEK'İN EŞİNİN KİMLİĞİ...

Siyaset 28.09.2020 - 10:29, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İŞTE VEKİL ZEYBEK'İN EŞİNİN KİMLİĞİ...

ÖZELHABER/CENGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili, Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve Sözcüsü Av. Emine Macit Zeybek,  Av. Faruk bey ile yaşamını birleştirdi.. 26. Eylül 2020 tarihinde Ankara'da gerçekleşen sade bir nikah töreninde Av. Faruk bey ile dünya evine giren Av. Emine Macit Zeybek'in görkemli bir tören yerine seesiz sedasız ve az sayıda bir davetli katılımlı nikah törenini tercih etmesinin nedeni merak edilirken akıllara "acaba koronavirüs ile mücadele tedbirlerine uymak istediklerinden mi" sorusunu getirdi.. Öte yandan nikah merasiminde Kocaeli milletvekillerinden davetlilerin olup olmadığı ve damat Av. Faruk beyin soy ismi hakkında henüz bilgi edinilemedi.. Kocaeli Haberi ailesi olarak Milletvekili Emine Macit Zeybek ve Av. Faruk beye yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..   İŞTE VEKİL ZEYBEK'İN EŞİNİN KİMLİĞİ  Dün akşam Kocaeli ev Ankara siyaset kulislerine bomba gibi düşen yukardaki haberimizde İ" damat Av. Faruk beyin soy ismi hakkında henüz bilgi edinilemedi.." demiştik.. Bugün edindiğimiz bilgiye göre Milletvekili Emine Macit Zeybek'in yaşamanı birleştirdiği kişi stanbul Barosnuna kayıtlı Av. Faruk Sarı imiş.. 

ÖZELHABER/CENGİZ YUCAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili, Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve Sözcüsü Av. Emine Macit Zeybek,  Av. Faruk bey ile yaşamını birleştirdi..

26. Eylül 2020 tarihinde Ankara'da gerçekleşen sade bir nikah töreninde Av. Faruk bey ile dünya evine giren Av. Emine Macit Zeybek'in görkemli bir tören yerine seesiz sedasız ve az sayıda bir davetli katılımlı nikah törenini tercih etmesinin nedeni merak edilirken akıllara "acaba koronavirüs ile mücadele tedbirlerine uymak istediklerinden mi" sorusunu getirdi..

Öte yandan nikah merasiminde Kocaeli milletvekillerinden davetlilerin olup olmadığı ve damat Av. Faruk beyin soy ismi hakkında henüz bilgi edinilemedi..

Kocaeli Haberi ailesi olarak Milletvekili Emine Macit Zeybek ve Av. Faruk beye yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..  

İŞTE VEKİL ZEYBEK'İN EŞİNİN KİMLİĞİ 
Dün akşam Kocaeli ev Ankara siyaset kulislerine bomba gibi düşen yukardaki haberimizde İ" damat Av. Faruk beyin soy ismi hakkında henüz bilgi edinilemedi.." demiştik..

Bugün edindiğimiz bilgiye göre Milletvekili Emine Macit Zeybek'in yaşamanı birleştirdiği kişi stanbul Barosnuna kayıtlı Av. Faruk Sarı imiş.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.