HALK TV'DE İŞTEN ÇIKARMALAR

22.09.2020 - 23:54, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

HALK TV'DE İŞTEN ÇIKARMALAR

Halk TV'de işten çıkarmalar yaşandı. Odatv'de yer alan habere göre, Halk TV'nin Ankara bürosundan 15 ile 20 kişi arasında çalışan ücretsiz izne çıkarıldı. İşten çıkarmaların Halk TV'nin internet sitesinde çalışanları da kapsadığı ifade edildi. Merkezini Ankara'dan İstanbul'a taşımaya hazırlanan Halk TV'nin, başkentte küçülmeye gittiği aktarıldı.

Halk TV'de işten çıkarmalar yaşandı.

Odatv'de yer alan habere göre, Halk TV'nin Ankara bürosundan 15 ile 20 kişi arasında çalışan ücretsiz izne çıkarıldı. İşten çıkarmaların Halk TV'nin internet sitesinde çalışanları da kapsadığı ifade edildi. Merkezini Ankara'dan İstanbul'a taşımaya hazırlanan Halk TV'nin, başkentte küçülmeye gittiği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.