AK PARTİ DİLOVASI YÖNETİMİNE TALİPLİ ÇOK

Siyaset 17.09.2020 - 22:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

AK PARTİ DİLOVASI YÖNETİMİNE TALİPLİ ÇOK

KOCAELİ HABERİ AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının 19 Eylül 2020 Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe kongresinde İlçe Yönetim Kurulu listesinde yer alabilmek için bugüne kadar 72 kişinin başvuruda bulunduğu öğrenildi. AK Parti Dilovası ilçe başkan adaylığına İlhan Yıldırım’ın aday gösterilmesinin ardından Yıldırım'ın Yönetim Listesinde yer alamak isteyen partililer bugün Kocaeli İl Başkanlığında form doldurarak mülakatlara girdiler..

KOCAELİ HABERİ AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının 19 Eylül 2020 Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe kongresinde İlçe Yönetim Kurulu listesinde yer alabilmek için bugüne kadar 72 kişinin başvuruda bulunduğu öğrenildi.

AK Parti Dilovası ilçe başkan adaylığına İlhan Yıldırım’ın aday gösterilmesinin ardından Yıldırım'ın Yönetim Listesinde yer alamak isteyen partililer bugün Kocaeli İl Başkanlığında form doldurarak mülakatlara girdiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.