İLÇE MÜFTÜSÜNDEN AK PARTİ İLÇEYE ZİYARET

Siyaset 17.09.2020 - 16:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İLÇE MÜFTÜSÜNDEN AK PARTİ İLÇEYE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kogrede Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı seçilen Servet Günay'a tebrik ziyaretleri devam ediyor.. Çayırova İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl bug,n Ak Parti İçe Başkan Servet Günay'ı ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletip Başkanlığını tebrik ettikten sonra dini bir kitap hediye etti.. Başkan Günay kendsini çok mutlu eden bu ziyareti sosyal medyadan "İlçe başkanlığımıza ziyaretimize gelen İlçe Müftümüz Yusuf Bingöl hocamıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." mesajı ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kogrede Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı seçilen Servet Günay'a tebrik ziyaretleri devam ediyor..

Çayırova İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl bug,n Ak Parti İçe Başkan Servet Günay'ı ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletip Başkanlığını tebrik ettikten sonra dini bir kitap hediye etti..

Başkan Günay kendsini çok mutlu eden bu ziyareti sosyal medyadan "İlçe başkanlığımıza ziyaretimize gelen İlçe Müftümüz Yusuf Bingöl hocamıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.