RECEP KAYA SERKAN ÖZGENÇ'İ YÖNETİME ALACAK MI?

Siyaset 15.09.2020 - 22:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

RECEP KAYA SERKAN ÖZGENÇ'İ YÖNETİME ALACAK MI?

CENGİZ YUCAK Ak Parti Gebze'nin mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar 20 Eylül 2020 tarihinde yapışacak olan Gebze İlçe Kongresinde tekrar aday gösterilmezken, yerine Recep Kaya aday olarak gösterildi.. Ak Parti Genel Merkezinin bu karar ile Gebze için vermiş olduğu bu "değişim" mesajının ilçe yönetim kurulu listesine ne derecede sirayet edeceği kulislerin en fazla merak ettiği konu olurken en sık sorulan soru ise mevcut başkan İrfan Ayar'dan sonra ilçe teşkilatının en güçlü ikinci ismi olan Teşkilatlardan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Serkan Özgenç'in, Recep Kaya başkanlığındaki yeni yönetimde yer alıp almayacağı sorusu oldu.. Serkan Özgenç ise bu değişim konusunda şu açıklamada bulundu; "Gebze’mizde Ak Parti sancağını layıkıyla taşıyan Kıymetli Başkanımız İrfan Ayar yapmış olduğu gayretleri Halka hizmet Hak’ka hizmet hedefiyle yaptığına , görev yaptığı sürece hiç kimseyi kırmadan dökmeden ekibine değer verdiğine, o naif , emin kişiliğiyle gönüllerde çok özel yere sahip olduğuna ekibinden bir nefer olarak bizzat şahidim. Ak Parti İlçe Teşkilatı inanıyorum ki seni herdaim en güzel şekilde hatırlayacaktır sevgili Hacı İrfan Başkanım... Diğer taraftan Genel Merkezin kararıyla belirlenen, siyasi tecrübesi çok olan , teşkilat içinde samimi yaklaşımıyla çok arkadaşımızın sempatisini ve beğenisi kazanmış Recep KAYA Başkanın bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyorum. Rabbim hayırlı işler yapması için yar ve yardımcısı olsun... İstediğin bir şey olursa bir hayır, Olmazsa bin hayır ara... Mevlana"

CENGİZ YUCAK Ak Parti Gebze'nin mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar 20 Eylül 2020 tarihinde yapışacak olan Gebze İlçe Kongresinde tekrar aday gösterilmezken, yerine Recep Kaya aday olarak gösterildi..

Ak Parti Genel Merkezinin bu karar ile Gebze için vermiş olduğu bu "değişim" mesajının ilçe yönetim kurulu listesine ne derecede sirayet edeceği kulislerin en fazla merak ettiği konu olurken en sık sorulan soru ise mevcut başkan İrfan Ayar'dan sonra ilçe teşkilatının en güçlü ikinci ismi olan Teşkilatlardan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Serkan Özgenç'in, Recep Kaya başkanlığındaki yeni yönetimde yer alıp almayacağı sorusu oldu..

Serkan Özgenç ise bu değişim konusunda şu açıklamada bulundu;

"Gebze’mizde Ak Parti sancağını layıkıyla taşıyan Kıymetli Başkanımız İrfan Ayar yapmış olduğu gayretleri Halka hizmet Hak’ka hizmet hedefiyle yaptığına , görev yaptığı sürece hiç kimseyi kırmadan dökmeden ekibine değer verdiğine, o naif , emin kişiliğiyle gönüllerde çok özel yere sahip olduğuna ekibinden bir nefer olarak bizzat şahidim. Ak Parti İlçe Teşkilatı inanıyorum ki seni herdaim en güzel şekilde hatırlayacaktır sevgili Hacı İrfan Başkanım...

Diğer taraftan Genel Merkezin kararıyla belirlenen, siyasi tecrübesi çok olan , teşkilat içinde samimi yaklaşımıyla çok arkadaşımızın sempatisini ve beğenisi kazanmış Recep KAYA Başkanın bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyorum. Rabbim hayırlı işler yapması için yar ve yardımcısı olsun...

İstediğin bir şey olursa bir hayır,
Olmazsa bin hayır ara... Mevlana"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.