İŞTE AK PARTİ GEBZE İÇİN İSMİ GEÇENLER

Siyaset 12.09.2020 - 22:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İŞTE AK PARTİ GEBZE İÇİN İSMİ GEÇENLER

ÖZEL HABER-CENGİZ YUCAK 20 Eylül 2020 tarihinde kongresini yapmaya hazırlanan AK Parti Gebze'de ilçe başkan adayının belirlenmesi için parti içi  temayül yoklaması yapılacak.. Kongreye sayılı günler kala AK Parti Gebze'de sıcak bir gelişme yaşandı. AK Parti Genel Merkezi, Gebze kongresi öncesi temayül yoklaması yapmaya karar verdi.. 20 Eylül Pazar günü yapılacak kongre için Ak Parti Gebze'nin eski ilçe başkanlarını ve  önde gelenlerini ziyaret eden Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar'ın bu çalışmaları "görevine devam edeceği için liste çalışması yapıyor" şeklinde bir kanı oluşturmuşken, Ak Parti Genel Merkezinden gelen bu "temayül yapılacak" kararı "neler oluyor" dedirtti.. AK PARTİ GEBZE SALLANDI! İRFAN AYAR YOK Ak Parti Genel Merkezinden gelen bu "temayül yapılacak" kararı sonrasında Gebze İlçe Teşkilatı yarın saat 16:00'da Kocaeli İl Koordinatörü Hikmet Ayar'ın kontrolünde temayül yoklamasına hazırlanırken, bize ulaşan bir bilgiye göre ise bu akşam üzeri İl Başkanlığından İrfan Ayar'a "sizinle yolumuza devam etmeyecğiz" denildi.. Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında yarın yapılacak temayülden sonra belirlenecek olan 4 isim Salı günü Ankara'ya Genel Merkeze götürülecek ve orada Teşkilat Başkanlığında yapılacak olan mülakattan sonra birisi Gebze İlçe Başkan adayı olarak açıklanacak.. İŞTE AK PARTİ GEBZE İÇİN İSMİ GEÇENLER Mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar'ın kongrede tekrar ilçe başkan adayı gösterilmeme kararı üzerine kulisler "Yeni başkan adayı kim olabilir" sorusunun cevabını konuşmaya başladı.. İşte kulislerde konuşulan muhtemel adaylar; Recep Kaya: Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Mikdat Aydın:Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcıs Yalçın Coştur: Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Murat Yelek: Ak Parti Gebze eski ilçe Yönetim Kurulu üyesi Av. Ufuk Ekinci: Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Selim Malkoç: Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı

ÖZEL HABER-CENGİZ YUCAK 20 Eylül 2020 tarihinde kongresini yapmaya hazırlanan AK Parti Gebze'de ilçe başkan adayının belirlenmesi için parti içi  temayül yoklaması yapılacak..

Kongreye sayılı günler kala AK Parti Gebze'de sıcak bir gelişme yaşandı. AK Parti Genel Merkezi, Gebze kongresi öncesi temayül yoklaması yapmaya karar verdi..

20 Eylül Pazar günü yapılacak kongre için Ak Parti Gebze'nin eski ilçe başkanlarını ve  önde gelenlerini ziyaret eden Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar'ın bu çalışmaları "görevine devam edeceği için liste çalışması yapıyor" şeklinde bir kanı oluşturmuşken, Ak Parti Genel Merkezinden gelen bu "temayül yapılacak" kararı "neler oluyor" dedirtti..

AK PARTİ GEBZE SALLANDI! İRFAN AYAR YOK
Ak Parti Genel Merkezinden gelen bu "temayül yapılacak" kararı sonrasında Gebze İlçe Teşkilatı yarın saat 16:00'da Kocaeli İl Koordinatörü Hikmet Ayar'ın kontrolünde temayül yoklamasına hazırlanırken, bize ulaşan bir bilgiye göre ise bu akşam üzeri İl Başkanlığından İrfan Ayar'a "sizinle yolumuza devam etmeyecğiz" denildi..

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında yarın yapılacak temayülden sonra belirlenecek olan 4 isim Salı günü Ankara'ya Genel Merkeze götürülecek ve orada Teşkilat Başkanlığında yapılacak olan mülakattan sonra birisi Gebze İlçe Başkan adayı olarak açıklanacak..

İŞTE AK PARTİ GEBZE İÇİN İSMİ GEÇENLER
Mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar'ın kongrede tekrar ilçe başkan adayı gösterilmeme kararı üzerine kulisler "Yeni başkan adayı kim olabilir" sorusunun cevabını konuşmaya başladı..

İşte kulislerde konuşulan muhtemel adaylar;
Recep Kaya: Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi
Mikdat Aydın:Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcıs
Yalçın Coştur: Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı
Murat Yelek: Ak Parti Gebze eski ilçe Yönetim Kurulu üyesi
Av. Ufuk Ekinci: Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı
Selim Malkoç: Ak Parti Gebze eski ilçe başkan yardımcısı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.