NİHAT KOCABAY'DAN KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

11.09.2020 - 22:45, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

NİHAT KOCABAY'DAN KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ Dilovası Belediyesi Basın Yayın Müdürü Nihat Kocabay eşi ve annesinin koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine sosyal medyadan bir açıklama yaptı.. İŞTE O AÇIKLAMA Basında çıkan haberler nedeniyle ZORUNLU AÇIKLAMA: Çarşamba günü eşimin ve annemin korona virüs test sonuçlarının Pozitif olduğunu öğrendik. Sağlık durumumuz şu an hamdolsun iyidir. Tedavileri bu aşamada doktor gözetiminde evde devam edecektir. Benim ve çocuklarımın testi şimdilik Negatif çıktı. Yine bir hafta önce test sonuçları pozitif çıkan kardeşim Muammer, eşi Filiz, çocukları Muhammed ve Hüseyin, kardeşim Bilal, annem, eşim Nurgül ve bu illete yakalanan herkes için Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var.

KOCAELİ HABERİ Dilovası Belediyesi Basın Yayın Müdürü Nihat Kocabay eşi ve annesinin koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine sosyal medyadan bir açıklama yaptı..

İŞTE O AÇIKLAMA
Basında çıkan haberler nedeniyle ZORUNLU AÇIKLAMA:

Çarşamba günü eşimin ve annemin korona virüs test sonuçlarının Pozitif olduğunu öğrendik. Sağlık durumumuz şu an hamdolsun iyidir. Tedavileri bu aşamada doktor gözetiminde evde devam edecektir. Benim ve çocuklarımın testi şimdilik Negatif çıktı.

Yine bir hafta önce test sonuçları pozitif çıkan kardeşim Muammer, eşi Filiz, çocukları Muhammed ve Hüseyin, kardeşim Bilal, annem, eşim Nurgül ve bu illete yakalanan herkes için Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.