KOCAELİ'DEKİ ERZURUMLULARIN ACI GÜNÜ

Yaşam 24.08.2020 - 13:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ'DEKİ ERZURUMLULARIN ACI GÜNÜ

KH/CENGİZYUCAK  Kocaeli Erzurumlular Vakfı kurucucusu ve eski Başkanı Ahmet Yağız yaşamını yitirdi.. Emekli öğretmen olan Ahmet Yağız, önceki dönem Körfez Erzurumlular Dernek Başkanlığı yapmıştı. Enerji sektörünün tanınmış kuruluşlarından ERGAZ A.Ş. Yönetim Kurulu eski Başkanı ve eski Genel Müdür Ahmet Yağız (67) vefat etti. ERGAZ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Yağız, ağabeyinin vefatıyla ilgili yayınladığı mesajında üzüntüsünü belirtirken; “Değerli aile büyüğümüz, Yönetim Kurulu Üyemiz ve eski Genel Müdürümüz, ağabeyim Ahmet Yağız Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Enerji Sektörüne ve Ergaz Camiasına sunduğu değerli katkılarını her zaman minnetle hatırlayacağız. Merhuma Allah’tan rahmet , Ailesine , akrabalarımıza ve Ergaz Camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun. Yağız ailesi ve tüm akrabalarımızın başı sağ olsun.” dedi. Ahmet Yağız’ın cenazesi, bugün Körfez Asri Mezarlığında kılınacak cenaze namazına müteakip toprağa verilecek.

KH/CENGİZYUCAK  Kocaeli Erzurumlular Vakfı kurucucusu ve eski Başkanı Ahmet Yağız yaşamını yitirdi..

Emekli öğretmen olan Ahmet Yağız, önceki dönem Körfez Erzurumlular Dernek Başkanlığı yapmıştı. Enerji sektörünün tanınmış kuruluşlarından ERGAZ A.Ş. Yönetim Kurulu eski Başkanı ve eski Genel Müdür Ahmet Yağız (67) vefat etti.

ERGAZ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Yağız, ağabeyinin vefatıyla ilgili yayınladığı mesajında üzüntüsünü belirtirken; “Değerli aile büyüğümüz, Yönetim Kurulu Üyemiz ve eski Genel Müdürümüz, ağabeyim Ahmet Yağız Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Enerji Sektörüne ve Ergaz Camiasına sunduğu değerli katkılarını her zaman minnetle hatırlayacağız. Merhuma Allah’tan rahmet , Ailesine , akrabalarımıza ve Ergaz Camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun. Yağız ailesi ve tüm akrabalarımızın başı sağ olsun.” dedi.

Ahmet Yağız’ın cenazesi, bugün Körfez Asri Mezarlığında kılınacak cenaze namazına müteakip toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.