PROF. DR. GÜNEŞ'TEN DARICA KIZILAY'A PLAKET

17.08.2020 - 16:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

PROF. DR. GÜNEŞ'TEN DARICA KIZILAY'A PLAKET

KH/CENGİZYUCAK Sağlık Bilimleri Üniversitesi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, salgın süreci boyunca Darıca'da yürütülen çalışmalar ve planlamalar hususunda istişarelerde bulunmak üzere Darıca Kızılay şubesini ziyaret etti ve COVID-19'a karşı mücadele faaliyetleri kapsamında şubeye teşekkür plaketi takdim etti.. Başhekim Prof Dr. Mustafa Güneş,  Pandemi süresince hastaneye verdikleri desteklerinden dolayı, Darıca Kızılay şubesi başkanı Kemal Solhan ve ekibine, Darıca Farabi EAH adına teşekkür plaketi taktim etti.. Ziyaretten, istişareden ve plaketten dolayı çok mutlu olan Kızılay Darıca Şube Başkanı Kemal Solhan "Sayın Güneş'e ve tüm sağlık çalışanlarımıza ara vermeksizin sürdürdükleri özverili mücadelelerinden ötürü teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu..

KH/CENGİZYUCAK Sağlık Bilimleri Üniversitesi Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, salgın süreci boyunca Darıca'da yürütülen çalışmalar ve planlamalar hususunda istişarelerde bulunmak üzere Darıca Kızılay şubesini ziyaret etti ve COVID-19'a karşı mücadele faaliyetleri kapsamında şubeye teşekkür plaketi takdim etti..

Başhekim Prof Dr. Mustafa Güneş,  Pandemi süresince hastaneye verdikleri desteklerinden dolayı, Darıca Kızılay şubesi başkanı Kemal Solhan ve ekibine, Darıca Farabi EAH adına teşekkür plaketi taktim etti..

Ziyaretten, istişareden ve plaketten dolayı çok mutlu olan Kızılay Darıca Şube Başkanı Kemal Solhan "Sayın Güneş'e ve tüm sağlık çalışanlarımıza ara vermeksizin sürdürdükleri özverili mücadelelerinden ötürü teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.